SiyahLotus Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 511 Çözümler 2 26 Ekim 2022 #1 Gigabyte 23.8" G24F-2 165Hz Adlı monitörü almayı düşünüyorum, özellikler kısmında FreeSync Premium yazıyor ekran kartım NVIDIA, bu monitörde herhangi bir ekran yırtılması yaşar mıyım?
Gigabyte 23.8" G24F-2 165Hz Adlı monitörü almayı düşünüyorum, özellikler kısmında FreeSync Premium yazıyor ekran kartım NVIDIA, bu monitörde herhangi bir ekran yırtılması yaşar mıyım?
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #2 Destekliyormuş. Açarsan yırtılma olmaz. Gigabyte G24F FHD 165 Hz Gaming Monitor Review - An Affordable Freesync & G-Sync Option Gigabyte's G24F Gaming monitor is an affordable IPS display with up to 170 Hz FHD in both Freesync and G-sync compatible flavors. wccftech.com Artı 0 Eksi
Destekliyormuş. Açarsan yırtılma olmaz. Gigabyte G24F FHD 165 Hz Gaming Monitor Review - An Affordable Freesync & G-Sync Option Gigabyte's G24F Gaming monitor is an affordable IPS display with up to 170 Hz FHD in both Freesync and G-sync compatible flavors. wccftech.com
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #3 NVIDIA denetim masasında açabiliyorsun. Monitörün kendisinde direkt olarak G-Sync yok. DP kablosu alacaksınız unutmayın. Artı 0 Eksi
NVIDIA denetim masasında açabiliyorsun. Monitörün kendisinde direkt olarak G-Sync yok. DP kablosu alacaksınız unutmayın.
KS KS SiyahLotus Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 511 Çözümler 2 28 Ekim 2022 #4 Commodore 64 dedi: Destekliyormuş. Açarsan yırtılma olmaz. Gigabyte G24F FHD 165 Hz Gaming Monitor Review - An Affordable Freesync & G-Sync Option Gigabyte's G24F Gaming monitor is an affordable IPS display with up to 170 Hz FHD in both Freesync and G-sync compatible flavors. wccftech.com Eki Görüntüle 1554133 Genişletmek için tıkla... Açmazsam Yırtılma olur mu? Artı 0 Eksi
Commodore 64 dedi: Destekliyormuş. Açarsan yırtılma olmaz. Gigabyte G24F FHD 165 Hz Gaming Monitor Review - An Affordable Freesync & G-Sync Option Gigabyte's G24F Gaming monitor is an affordable IPS display with up to 170 Hz FHD in both Freesync and G-sync compatible flavors. wccftech.com Eki Görüntüle 1554133 Genişletmek için tıkla... Açmazsam Yırtılma olur mu?
Gizemhanim Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 124 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Ekim 2022 #5 Monitör bende var G-Sync açınca herhangi bir yırtılma olmuyor GTA RDR gibi oyunlarda kullanıyorum genellikle yırtılma olmaz. Artı 0 Eksi
Monitör bende var G-Sync açınca herhangi bir yırtılma olmuyor GTA RDR gibi oyunlarda kullanıyorum genellikle yırtılma olmaz.
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #6 SiyahLotus dedi: Açmazsam Yırtılma olur mu? Genişletmek için tıkla... 165 FPS altında değerler alırsan olur. Artı 0 Eksi
SiyahLotus dedi: Açmazsam Yırtılma olur mu? Genişletmek için tıkla... 165 FPS altında değerler alırsan olur.
KS KS SiyahLotus Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 511 Çözümler 2 29 Ekim 2022 #7 Gizemhanim dedi: Monitör bende var G-Sync açınca herhangi bir yırtılma olmuyor GTA RDR gibi oyunlarda kullanıyorum genellikle yırtılma olmaz. Genişletmek için tıkla... Açmayınca bir yırtılma yaşıyor musun? Artı 0 Eksi
Gizemhanim dedi: Monitör bende var G-Sync açınca herhangi bir yırtılma olmuyor GTA RDR gibi oyunlarda kullanıyorum genellikle yırtılma olmaz. Genişletmek için tıkla... Açmayınca bir yırtılma yaşıyor musun?