W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.301 Makaleler 1 21 Nisan 2023 #11 MoonKnight21 dedi: Freesync uyumlu olarak kullanabilirsin evet. AOC monitörün kağıt üstünde değerleri daha iyi duruyor ben olsam onu tercih ederdim Genişletmek için tıkla... AOC markasını pek bilmiyorum. Everest gamepower gibi bir marka mı yoksa üst seviye dünya çapında olan markalardan mı?
MoonKnight21 dedi: Freesync uyumlu olarak kullanabilirsin evet. AOC monitörün kağıt üstünde değerleri daha iyi duruyor ben olsam onu tercih ederdim Genişletmek için tıkla... AOC markasını pek bilmiyorum. Everest gamepower gibi bir marka mı yoksa üst seviye dünya çapında olan markalardan mı?
MoonKnight21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.320 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Nisan 2023 #12 Wallywestrt dedi: AOC markasını pek bilmiyorum. Everest gamepower gibi bir marka mı yoksa üst seviye dünya çapında olan markalardan mı? Genişletmek için tıkla... Üst seviye dünya çapında bir marka. Everest gamepower gibi markalarla karşılaştırılması büyük hakaret olur
Wallywestrt dedi: AOC markasını pek bilmiyorum. Everest gamepower gibi bir marka mı yoksa üst seviye dünya çapında olan markalardan mı? Genişletmek için tıkla... Üst seviye dünya çapında bir marka. Everest gamepower gibi markalarla karşılaştırılması büyük hakaret olur
W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.301 Makaleler 1 21 Nisan 2023 #13 MoonKnight21 dedi: Üst seviye dünya çapında bir marka. Everest gamepower gibi markalarla karşılaştırılması büyük hakaret olur Genişletmek için tıkla... Ghosting ve ölü piksel yaygın mıdır peki?
MoonKnight21 dedi: Üst seviye dünya çapında bir marka. Everest gamepower gibi markalarla karşılaştırılması büyük hakaret olur Genişletmek için tıkla... Ghosting ve ölü piksel yaygın mıdır peki?
MoonKnight21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.320 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Nisan 2023 #14 Wallywestrt dedi: Ghosting ve ölü piksel yaygın mıdır peki? Genişletmek için tıkla... hayır