Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.862 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 1 Mayıs 2020 #11 Bu markayı ilk defa duydum bilgim yok ben olsam daha bilinen markayı alırdım.
B BlueMagic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı olmaya çalışıyor. 1 Mayıs 2020 #12 antimage dedi: Hocam hala kaç değer merak ettim Genişletmek için tıkla... Buyur. Tahminimden çok daha dayanıklı ve en önemlisi sorunsuz çıktı. Onun için gönül rahatlığıyla öneriyorum Gigabyte SSD'yi.
antimage dedi: Hocam hala kaç değer merak ettim Genişletmek için tıkla... Buyur. Tahminimden çok daha dayanıklı ve en önemlisi sorunsuz çıktı. Onun için gönül rahatlığıyla öneriyorum Gigabyte SSD'yi.
antimage Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 58 1 Mayıs 2020 #13 BlueMagic dedi: Buyur. Eki Görüntüle 550349 Tahminimden çok daha dayanıklı ve en önemlisi sorunsuz çıktı. Onun için gönül rahatlığıyla öneriyorum Gigabyte SSD'yi. Genişletmek için tıkla... çok ama çok teşekkürler , gigabyte yapmış yine diyorsun. Anakart ile takım olsun , Teşekkürler
BlueMagic dedi: Buyur. Eki Görüntüle 550349 Tahminimden çok daha dayanıklı ve en önemlisi sorunsuz çıktı. Onun için gönül rahatlığıyla öneriyorum Gigabyte SSD'yi. Genişletmek için tıkla... çok ama çok teşekkürler , gigabyte yapmış yine diyorsun. Anakart ile takım olsun , Teşekkürler
Erdinç 31 Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #14 BlueMagic dedi: Buyur. Eki Görüntüle 550349 Tahminimden çok daha dayanıklı ve en önemlisi sorunsuz çıktı. Onun için gönül rahatlığıyla öneriyorum Gigabyte SSD'yi. Genişletmek için tıkla... Durum nedir? Daha da rahatsız etmicez merak etme
BlueMagic dedi: Buyur. Eki Görüntüle 550349 Tahminimden çok daha dayanıklı ve en önemlisi sorunsuz çıktı. Onun için gönül rahatlığıyla öneriyorum Gigabyte SSD'yi. Genişletmek için tıkla... Durum nedir? Daha da rahatsız etmicez merak etme
B BlueMagic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı olmaya çalışıyor. 8 Nisan 2021 #15 Erdinç 31 dedi: Durum nedir? Daha da rahatsız etmeyeceğiz merak etme Genişletmek için tıkla... Yok canım ne rahatsızlığı hiç sorun değil fakat ne yazık ki eski sistemimi yenisini aldığım için 3-4 ay kadar önce sattım. Onun için güncel değerlere ulaşmam mümkün değil ama en son sağlık %98 de duruyordu.
Erdinç 31 dedi: Durum nedir? Daha da rahatsız etmeyeceğiz merak etme Genişletmek için tıkla... Yok canım ne rahatsızlığı hiç sorun değil fakat ne yazık ki eski sistemimi yenisini aldığım için 3-4 ay kadar önce sattım. Onun için güncel değerlere ulaşmam mümkün değil ama en son sağlık %98 de duruyordu.