Gigabyte 27" GS27qc vs Rampage Prime PR27R165qc

Bütçe
6500

Ali Egelii

Kilopat
Yeni bir monitör alma zamanı gelmiş belli oluyor artık. Benim monitörden bir süredir araştırmaya girdim.
Rampage Prime PR27R165qc monitörü buldum ama hiçbir yerde değerlendirme göremedim. Ghosting'den tırsıyorum.

Gigabyte 27" GS27qc bir yanda bu model de var.

Bu ikisi için bir değerlendirme ve şu çok daha iyi diyeceğiniz bir model var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage asla alma. Bu ikisinden birini alacaksan kesinlikle Gigabyte 27" GS27QC modelini al.

GS27QC, renk gamutu bakimindan zayif, maksimum parlaklik olarak asiri dusuk, HDR performansi kotu. VA'larda sik gorulen ghosting problemi bu monitorde o kadar devasa boyutlarda degil, sadece karanlik sahnelerde bir miktar smearing oluyor o kadar. Maksimum parlakligi o kadar dusuk olan bir monitor kabul edilemez.

Bilgi olmasi acisindan soyleyeyim, incelemelerde olculen parlakligi 220cd civari.

Peki öneriniz var mıydı 2K 144+Hz olmasını istiyorum bir de pivota biraz heves ettik öneri nedir?
1. olarak bunu önerebilirim.

2. olarakta bunu önerebilirim ben bu monitörü kullanıyorum aşırı beğeniyorum alınabilir.

TUF Gaming VG27BQ​

ViewSonic OMNİ VX2718-2KPC-MHD 27​

MSI 27" Optix MAG27CQ​

Samsung LC27HG7​

MSİ G27CQ4 E2 27

BU ÜRÜNLER İÇİNDE HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ BUNLAR İYİ GİBİLER GHOSTİNG OLMAMASI BENİM İÇİN FAZLASIYLA ÖNEMLİ ŞUANDA KULLANDIĞIM MONİTÖRDE ACAYİP BİR GHOSTİNG VAR VE BU BENİ ÇOK YORUYOR​

Technopat Haberler

Geri
Yukarı