Gigabyte 3060 Ti eagle OC 75 derece oluyor

scrafe35

Kilopat
Selam arkadaşlar Airhawk kasada 3060 Ti ekran kartım 73-75 dereceyi görüyor kartı Amazon frdan almıstım yaklasık 1senelik internette incelemelere bakıyorum 60-65 derecelerde geziyor sizce ne sorun olabılır macunu ve pedleri yenilemeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam sirkikasyonda sıkıntı olmadıgını düşünüyorum önde 200mm aerocool 2adet ve ekzos olarak airblazer fan var çok şey denedim ama hiç etki etmedi önde 360 sıvı sogutma petegını cıkarıp 240lık taktım 1derece oynadı internttede 3060ti için macun yenileme videosu bulamadım hangi vidaları sökecegimi bilmiyorum
60-65 derecelerde gezmez, o kartın soğutması kötü. Fanları %100'e aldıysalar anca o dereceleri görür.
Bende zaten yüzde yuz çalıstırıorum durum bu malesef

Son düzenleme:
O ekran kartı için normal eagle serisi ısınan seri Dual fanlı modellerde o dereceleri görmen normal kısacası millet dual fanlı modellerden 60-65 arasında tutmasınımı bekliyor anlamadım ki öyleyse 3 fanlı modeller alman lazım, ne kadar kasan hava akışı açısından iyi Olsa'da 75'leri görürsün hatta yazın 80'leri bile görebilir. UV ile bu rakamı biraz aşağı çekebilirsin.

Bilmiyorsan kartın içini açmakla termal macun, padlerle falan oynamakla uğraşma kart elinde kalır sonra üzülürsün.

O ekran kartı için normal eagle serisi ısınan seri Dual fanlı modellerde o dereceleri görmen normal kısacası millet dual fanlı modellerden 60-65 arasında tutmasınımı bekliyor anlamadım ki öyleyse 3 fanlı modeller alman lazım, ne kadar kasan hava akışı açısından iyi Olsa'da 75'leri görürsün hatta yazın 80'leri bile görebilir. UV ile bu rakamı biraz aşağı çekebilirsin.

Bilmiyorsan kartın içini açmakla termal macun, padlerle falan oynamakla uğraşma kart elinde kalır sonra üzülürsün.

Hocam msi rx580 8gb gaming x modeli vardı daha önce çift fanlı modeldi yazın dahi 65-68 derece üzeri görmedim oyuzden bu karta gecınce biraz garibime geldi oyuzden açtım bu konuyu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı