Gigabyte 3070 ReSize BAR VBIOS Güncellemesi

Az da olsa bir artış sağlamış gibi duruyor, bakalım yeni sürücü güncellemeleri ile daha iyi sonuçlar çıkacaktır mutlaka, paylaşımın için teşekkür ederim bu arada =)

@Atamyolundayız Dostum selam konuyu hortlatmak gibi olacak ama aynı ekran kartını kullanıyoruz. Hatta satın aldığım model serisi de aynı. Bilmiyorum siz yaşadığım sorunları yaşıyor musunuz ama, aradan 6 ay geçti, yazılımsal ve donanımsal sıkıntılar yaşıyorum. Çoğunlukla yaşadığım sorun bilgisayarı kapattıktan sonra yeniden başlaması, 10 kapatmadan 3 ünde yapar bunu. Onun dışında bilgisayarı kapattığım zaman monitörüm siyah ekranda kalıyor. Kasam çalışmaya devam ediyor. Bunu da çok nadir yapar. En fazla 2 kez yaşadım bu sorunu. Restart atmak zorunda kalıyorum. Çok nadir bilgisayar masaüstündeyken veya oyuna girdiğim zaman yeniden başlatır kendini. Yeniden başlatma olayını yapmadan önce masaüstünde görüntü bozulmaları olur. Siyah noktalar hızlı hızlı görünüp kaybolur. Bunu çözmek için Nvidia Geforce Experince programını kaldırdım. Büyük oranda azaldı sorunum. Bugünde çok alakası olmasada ekran kartının bios unu güncelledim. Fps artışı yaşadım sadece. Sorunumun çözülüp çözülmediğine dair bir fikrim yok. Bana geri dönüş yaparsan burdan çok memnun olurum. Özel mesaj atamıyorum. Aklına gelebilecek her yolu denedim. Bios güncellemelerinden, format atmalara, geçmiş sürücüleri yüklemeye kadar.

Hocam saydığınız problemleri yaşamadım. Sizin ki donanımsal arıza gibi.

@Atamyolundayız Amazon Fransa'ya kargolamak gibi bir niyetim yok. Para iadesi yaparlarsa 5500 liraya tekabül ediyor zaten. Elimde bu parayla kalırım sadece. Çok fazla sorun yaşamıyorum. Performansından ödün vermiyor çünkü kart. İdare etmeye çalışacağım 1 yıl. Belki zamanla çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…