Satıcı beni biraz işkillendirdi, hiç bir yorum ve bilgi yok ve sattığı tek ürün 4060 gaming modeli üstelik yaklaşık 2 k ucuza koymuş. Bir sıkıntı yaşamam inşallah
Satıcı beni biraz işkillendirdi, hiçbir yorum ve bilgi yok ve sattığı tek ürün 4060 Gaming modeli üstelik yaklaşık 2 k ucuza koymuş. Bir sıkıntı yaşamam inşallah.
Hayır yanlış anladınız. Gigabyte 4060 gaming modeli attığım satıcı da 11.000 tl ondan sonraki en ucuz fiyat 13.000 tl. Hem tanınmamış hem de 2 k ucuza veriyor gigabyte gaming modelini ondan bi şüphelendim
Hayır yanlış anladınız. Gigabyte 4060 Gaming modeli attığım satıcı da 11.000 TL ondan sonraki en ucuz fiyat 13.000 TL. Hem tanınmamış hem de 2 k ucuza veriyor Gigabyte Gaming modelini ondan bir şüphelendim.
Bir sorun olmaz merak etmeyin. Dostum 3 fan Gigabyte ile 2 fan Galax arasında fark yok denilecek kadar az. Çok işkillendiysen Galax al ama bir sorun olmaz diyorsan al 11k TL'ye Gigabyte olanı.
Zaten 14 gün iade hakkın var kutusunu ve kutu içeriğinden çıkanları çöpe falan atmayın bir sorun olursa yaparsın iadeyi.
Bir sorun olmaz merak etmeyin. Dostum 3 fan Gigabyte ile 2 fan Galax arasında fark yok denilecek kadar az. Çok işkillendiysen Galax al ama bir sorun olmaz diyorsan al 11k TL'ye Gigabyte olanı.
Teşekkür ederim bilgiler için. Sanırım başlıkta yazdığım bu iki kart arasında fark yok sadece model ismi değişik. Eagle ve gaming modelleri için konuşuyorum