Gigabyte 4060 Ti alınır mı?

Bütçe
30.000₺

ByLuzy06

Zeptopat
Arkadaşlar herkese merhaba, ben bilgisayardan çok anlayan birisi değilim ve sistem almayı düşünüyorum. Duyduğuma göre gaming sistemlerde en önemli bileşenler ekran kartı ve işlemci. Ben de araştırdım ve şöyle bir sistem yaptım:

• İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
  • Anakart: Asus Prime B450M-K 2 Prime
  • Ekran Kartı: Gigabyte RTX 4060 Ti
  • RAM: XPG Spectrix D41 8GB x2
  • SSD: Kioxia Exceria Pro 1TB 7600/6400 MB
  • PSU: GameMax GP 650 80+ Bronze
  • Kasa: GamePower Warcry Evo ARGB Tempered Cam 6 Fan XPG
Arkadaşlar, buradaki ekran kartı iyi midir, beni üzer mi? Çok aşırı sıcak bir yerde yaşamıyorum. Zaten kasa 6 fanlı ve gayet iyi bir kasa diye düşünüyorum. Soğutucu da alacağım. Sizin önerilerinizi almak istiyorum.

İfadeler: AB0
Bu sisteme bu bütçe verilmez fazla pahalı.

İfadeler: AB0
GamePower kasaya ne kadar güvenileceği tartışılır ve o ekran kartı için o işlemci fazla. İşlemciyi fazla gereksiz iyi tutmuşlar. Bu bütçede alınabilecek sistem olduğunu sanmıyorum. Farklı sistemlere bakabilirsiniz.

Warcry kasa kullanıcısıyım, sıvı soğutma veya 9 10 fanlı şekilde kullanmayacaksan alma hava sirkulasyonu berbat, he bir de o PSU ortaya bir model aynısı Gamepower'de başka firmalarda üretiyor 750watt lığını 3070 Ti ile 2 seneye yakındır kullanıyorum.
Isınma ya da başka bir problemini görmedim.

Ama biraz şans işi Rus ruleti oynuyorsun, Çinli soohoo üretiyor o PSU'yu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…