sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.452 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:53 #1 https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-rtx-5070-ti-windforce-oc-sff-16g-gddr7-dlss-4-256-bit-ekran-karti_u28740 Bu fiyata başka yok güzel indirim gibi. Düşünen varsa 4 taksit de var maximum karta. Ben 9070XT almaya karar verdim aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum ama NVIDIA isteyene bir şey diyemeyiz.
https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-rtx-5070-ti-windforce-oc-sff-16g-gddr7-dlss-4-256-bit-ekran-karti_u28740 Bu fiyata başka yok güzel indirim gibi. Düşünen varsa 4 taksit de var maximum karta. Ben 9070XT almaya karar verdim aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum ama NVIDIA isteyene bir şey diyemeyiz.
taserzetsu Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 643 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:15 #2 Diğer markalar 43k bandında iken buna yönelmenin bir mantığı olur mu?
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 4.024 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:17 #3 taserzetsu dedi: Diğer markalar 43k bandında iken buna yönelmenin bir mantığı olur mu? Genişletmek için tıkla... Galax almaktan iyidir.
taserzetsu dedi: Diğer markalar 43k bandında iken buna yönelmenin bir mantığı olur mu? Genişletmek için tıkla... Galax almaktan iyidir.
taserzetsu Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 643 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:39 #4 Iwatani Naofumi dedi: Galax almaktan iyidir. Genişletmek için tıkla... sadece soğutma farketmeyecek mi? O da cüzi miktarda.
Iwatani Naofumi dedi: Galax almaktan iyidir. Genişletmek için tıkla... sadece soğutma farketmeyecek mi? O da cüzi miktarda.
Iwatani Naofumi Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 4.024 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:48 #5 taserzetsu dedi: sadece soğutma farketmeyecek mi? O da cüzi miktarda. Genişletmek için tıkla... Marka güvencesi önemli bir faktör. Ciddi bir fiyat ve kalite farkı olmadığı sürece büyük markaların ürünlerine yönelmek daha mantıklı.
taserzetsu dedi: sadece soğutma farketmeyecek mi? O da cüzi miktarda. Genişletmek için tıkla... Marka güvencesi önemli bir faktör. Ciddi bir fiyat ve kalite farkı olmadığı sürece büyük markaların ürünlerine yönelmek daha mantıklı.