Hep yanıp sonuyor ama benim ki sıkıntı yoktur umarım.Hiç bir şey olmaz, ekran kartına güç gittiği anlamına gelir, bu da benim ekran kartımın kapalıykenki hali.
Gözlerinizi bozduysam özür dilerim.![]()
OCCT 7.2 sürümünü indirip önce Power, sonra GPU testini sırayla 10-15 dakika açık bırakın. Crash yemezseniz sorun yoktur, 8 sürümünü indirmeyin, bazı hatalar var, stabil değil.Hep yanıp sonuyor ama benim ki sıkıntı yoktur umarım.
Testi başlattığınız yerde kırmızı bir şey çıkıyor, altında da Crashed yazıyor. Test kronometresi devam ediyorsa sorun yoktur.Crash yediğimiz nerden anlaşılıyor hocam?
Bende de aynı ekran kartından var ve aynı sorun var. Ekran kartını çıkarıp güç pinlerine bakın kararma varmıMerhabalar, gördüğünüz gibi ekran kartının güç girişinin üstünde ışık yanıp sönüyor. Nedeni nedir acaba? Herhangi bir zarar verir mi ekran kartına?
PSU'nun yetmemesi gibi bir durum söz konusu değil.
Ekran kartı modeli: Gigabyte 5600XT OC.
Testi başlattığınız yerde kırmızı bir şey çıkıyor, altında da crashed yazıyor. Test kronometresi devam ediyorsa sorun yoktur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.