Gigabyte 5700 XT alınır mı?

En iyi fiyat performans 5700 xt. Çok rahat oc yaparsınız. Yazılımsal açısı hakkında bir bilgim yok.

Oc yapmama gerek yok. Performanslı olduğunu ben de biliyorum yazılımsal konuda ve gigabyte ekran kartı konusunda yoruma ihtiyacım var.

OC yapmama gerek yok. Performanslı olduğunu ben de biliyorum yazılımsal konuda ve Gigabyte ekran kartı konusunda yoruma ihtiyacım var.

5600 XT modelini aynı kasada almayı planlıyorum soğutma performansı beni çok cezbetmişti AMD. Yeni güncelleme ile büyük oranda sorunları halletti, pek bir sıkıntı kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama benim okuduğum yorumlarda tam tersi yeni driverlarda sorun olduğu coğu kartın 19.9.2 de stabil çalıştığı yazıyor.

Referans blower fanlı modeller haricinde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Sıcaklıkları üzmeyecektir.
2020 driverında, 2019 dakine göre AMD çok büyük değişiklikler yaptı, bu yüzden çok sıkıntı çıktı, üzerinde çok kez hata gidermesi geldi, artık çok büyük sorun çıkaracağını sanmıyorum
Ama benim okuduğum yorumlarda tam tersi yeni driverlarda sorun olduğu coğu kartın 19.9.2 de stabil çalıştığı yazıyor.
bende hala eski sürüm kullanıyorum ama temel bir çok sorunun madde madde listelenip çözüldüğünü ileten bir yazısını okudum

Eskisine nazaran AMD artık sürücü güncellemelerine daha fazla önem veriyor. Bu sayede sorunları hızlı bir şekilde çözüyor. Açıkçası bütçem olmadığı için alamadım ve RX 590 aldım. Yakın zamanda upgrade etmeyi düşünüyorum. Bence alınır.

Ben zaten hiçbir sürümde sorun yaşamadım. Şaşkınlıkla izliyorum. Hatta sürücü güncellemesi geldiğinde bir kere bile yazılımla driver kaldırıp sonra yenisini kurmadım. Hep üzerine yükledim.
MSI RX 5700 XT gamingx kullanıyorum.
Sürücü sorunları elbette ki mevcuttur. Bunun yanında sorunların özellikle Türkiye'de büyük kısmının şuursuzca kasa toplanmasından kaynaklandığını düşünüyorum.
Kötü kasa dizaynı, kablolama ve soğutma çözümlerinin eksikliği ya da yanlışlığı.
Mesela bir anket yapılsa tek bir egzoz fanıyla kasa kullanan çoktur. Bence yetersiz. Kasa içine hava alan fanları yetersiz olabiliyor. Serin hava dahil etme ve sıcak hava tahliye sisteminin yerinde olup olmadığını sorun yaşayan herkes etraflıca bir değerlendirmeli.
Türkiye şartlarında her şey pahalı olduğu için dandik PSU'larla sistem toplayıp sonra sorun yaşıyorum diyorlar. PSU'dan kaynaklandığını da anlatamıyorsun insanlara çünkü illa biri çıkıp, aaa yok o PSU çok iyi diye araya giriyor. Fan boy kavgaları başlıyor.
Gigabyte bence güzel kartlar üretiyor. (Anakart, ekran kartı)

Gigabyte'ın bu modeli, Sapphire Nitro+, MSI gamingx alınabilir.

Hocam merhaba,

R5 3600
MSI Gaming X 5700XT
Anakart olarak Gigabyte B450M S2H mi MSI B450M'a Pro Max mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…