Biraz önce @passat hocam bir sistem toplama konusuna bu PSU'yu attı, fiyatı güzel. Önerir misiniz? @HABAR @Usman Aganın Bıyığı @BerkeP @PanzerTR. Tier listte tier E gözüküyor ama farklı bir model de olabilir, emin değilim:
Cooler Master V650 SFX Gold Full Modular 650W 80+ Gold PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Tamam da konu sahibi büyük ihtimalle güç girişini araştırıp bu PSU'yu görmüştür, yani 8 pin CPU girişi yetiyordur herhalde, model belirtmemiş, benim yapabileceğim bir şey yok.
Tamam da konu sahibi büyük ihtimalle güç girişini araştırıp bu PSU'yu görmüştür, yani 8 pin CPU girişi yetiyordur herhalde, model belirtmemiş, benim yapabileceğim bir şey yok.
İkilemde kaldığı her iki PSU da çift CPU güç beslemesine sahip demek ki bu tarz PSU lazım. Bu arada tekrar baktım V650 çift CPU güç beslemeli imiş düzelttim.
Cooler Master V650 SFX Gold Full Modular 650W 80+ Gold PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!