Gigabyte 7700XT sıcaklık değerleri nasıldır?

Amazon42

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B450M S2H
Cruical Ballistix 2x8 16 GB RGB RAM
Samsung Odyssey G3 24" 144hz 1ms Monitör
Asus Rog Strix RTX 3060 12 GB Ekran Kartı.
Meslek
Çiftçi
Herkese selamlar, yakın zamanda ikinci el Gigabyte RX 7700 XT Gaming OC ekran karti aldım. Ürünün daha 1 sene 3 ay kadar endeks bilişim garantisi bulunmakta. FurMark testi yaptım ve aşağıdaki sonucu elde ettim sizce bu değerler normal mi?

Gözükmüyor sanırım dostum.

Çok özür dilerim dosyaları yüklemeyi unutmuşum. Hemen atıyorum şimdi.

Resimler burada

Dosya Ekleri

• 20250410_014129.jpg
    224,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 20250410_014123.jpg
    157,5 KB · Görüntüleme: 54

Resimler burada
Gayet iyi hocam. Hotspot değeri yukarıda bende RX 6700 aldım 3 ay önce 2.elden.

Undervolt ile 20 derece falan iniyor hotspot sıcaklığı. Amd kendisi de söylüyor, hotspot yüksek diyor.

Bilgin olsun, kart güzel.

Gayet iyi hocam. Hotspot değeri yukarıda bende RX 6700 aldım 3 ay önce 2.elden.

Undervolt ile 20 derece falan iniyor hotspot sıcaklığı. AMD kendisi de söylüyor, hotspot yüksek diyor.

Bilgin olsun, kart güzel.

Hocam undervolt ayarları nereden buldunuz acaba?

Hocam undervolt ayarları nereden buldunuz acaba?
Youtube da kaynaklardan bulabilirsin. Bende kendim youtube dan izleyerek bulmuştum, deneyince mantığını kavrıyorsun zaten. Sonra kendine göre ideal ayar belirlersin, onla devam edersin. Bazen mavi ekran falan veriyor, voltaj ayarını düzgün ayarlayamadığın için, deneye deneye bulursun.

Resimler burada.

Bunun gibi testleri yaparken driver üzerinden fan hızlarını fulle dostum öyle sonuca ulaşabilirsin ki gayet iyi bu fan hızlarını göre 35-50 derece arası olması gerek fanların hızını fulleyip test edersen tekrardan 1900RPM için gayet iyi endişelenmeye gerek yok.

Hocalarım internette araştırdım ama bulamadım bu ekran kartı %100 fan hızında kaç RPM ile dönüyor?

Hocalarım internette araştırdım ama bulamadım bu ekran kartı %100 fan hızında kaç RPM ile dönüyor?

Windows kaç kullanıyorsan ona göre indir hocam bunca zamana kadar kullanmadıysan çok şey kaçırmışsındır indirdiğinde tekrar bana buradan yaz ayarlarız.

adrenalin olanı indireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…