Gigabyte 78Lmt-S2 R2 ve FX X6 6300 uyumu

healthypatient

Hectopat
Elimde FX X6 6300 soket AM3+ işlemci, MSİ 970A G46 AMD 970+ SB950 Anakart, 4 GB Ribjaws DDR3 1600MHZ CL9 1.5V RAM, HD7850 Dual-X OC AMD Radeon Ekran Kartı, 3.5" 1TB Barracuda SATA 3.0 64MB 7200RPM Harddisk, Xigmatek Asgard 382 500W MidT ATX kasa sisteme sahibim.

Anakartım bozulmuştu ve iki defa kargoyla tamire gönderdim ama düzen tutmadı ve tekrar bozuldu. En son çalışırken ses girişleri ve ön USB girişleri çalışmıyordu. 10 ay içerisinde bayağı masraf ettim. AM3+ uyumlu yeni anakart arayışına girdim ve şu anakartı gördüm:

Bu anakart sistemime uyum sağlar mı? İkinci el anakart almayı da düşündüm ama tekrar çabucak bozulmasından korkuyorum ve alırsam hiçbir garantisi olmayacak. Siz ne tavsiye edersiniz bu konuda? Normalde kasanın özelliklerinde mATX anakarta uyumlu şeklinde yazılmış ancak bir arkadaş anakart küçükse vida yerleri ve USB vb. yerleri kasaya oturmaz dedi kafam karıştı. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bellekler 1066MHZ veya 1333'e kadar OC yaparsan desteklar. İşlemcinde destek listesinde gözüküyor. Problem yaşamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…