darlysupport Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 54 12 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Elimde Gigabyte 78LMT-S2PT bir anakart var. Buna uyumlu bir ekran kartı önerir misiniz? PUBG Mobile'e oyununu sorunsuz oynatırsa çok sevinirim. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 134,4 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaşlar merhaba. Elimde Gigabyte 78LMT-S2PT bir anakart var. Buna uyumlu bir ekran kartı önerir misiniz? PUBG Mobile'e oyununu sorunsuz oynatırsa çok sevinirim.
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.663 Çözümler 6 12 Haziran 2020 #2 darlysupport dedi: Arkadaşlar merhaba. Elimde Gigabyte 78LMT-S2PT bir anakart var. Buna uyumlu bir ekran kartı önerir misiniz? PUBG Mobile'e'e'e oyununu sorunsuz oynatırsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... İşlemci RAM güç kaynağın nedir ve bütçen ne?
darlysupport dedi: Arkadaşlar merhaba. Elimde Gigabyte 78LMT-S2PT bir anakart var. Buna uyumlu bir ekran kartı önerir misiniz? PUBG Mobile'e'e'e oyununu sorunsuz oynatırsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... İşlemci RAM güç kaynağın nedir ve bütçen ne?
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 12 Haziran 2020 #3 Sisteminizin tamamını belirtin, sadece anakart ile olmuyor. Bir de bütçeniz nedir?
darlysupport Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 54 12 Haziran 2020 #4 kusura bakmayın buyrun şuanki sistem bu 500 TL gibi bir bütçe belirledim PSU ekran kartına göre ayrı alabilirim Rediph dedi: Sisteminizin tamamını belirtin, sadece anakart ile olmuyor. Bir de bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... SkyLord06TR dedi: İşlemci RAM güç kaynağın nedir ve bütçen ne? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG-20200612-WA0007.jpg 122,6 KB · Görüntüleme: 68 IMG-20200612-WA0008.jpg 85,2 KB · Görüntüleme: 104
kusura bakmayın buyrun şuanki sistem bu 500 TL gibi bir bütçe belirledim PSU ekran kartına göre ayrı alabilirim Rediph dedi: Sisteminizin tamamını belirtin, sadece anakart ile olmuyor. Bir de bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... SkyLord06TR dedi: İşlemci RAM güç kaynağın nedir ve bütçen ne? Genişletmek için tıkla...
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 12 Haziran 2020 #5 darlysupport dedi: kusura bakmayın buyrun şuanki sistem bu 500 TL gibi bir bütçe belirledim PSU ekran kartına göre ayrı alabilirim Genişletmek için tıkla... 2. El GTX 750 Ti alabilirsiniz. 0 alacaksanız GT 1030 alabilirsiniz.
darlysupport dedi: kusura bakmayın buyrun şuanki sistem bu 500 TL gibi bir bütçe belirledim PSU ekran kartına göre ayrı alabilirim Genişletmek için tıkla... 2. El GTX 750 Ti alabilirsiniz. 0 alacaksanız GT 1030 alabilirsiniz.
darlysupport Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 54 14 Haziran 2020 #6 Rediph dedi: 2. El GTX 750 Ti alabilirsiniz. 0 alacaksanız GT 1030 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam tekrardan merhaba peki bu ekran kartı uyumlu olur mu? yani alsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? sizin önerdiginiz kartlara baktım. Dosya Ekleri 1.PNG 65,2 KB · Görüntüleme: 82
Rediph dedi: 2. El GTX 750 Ti alabilirsiniz. 0 alacaksanız GT 1030 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam tekrardan merhaba peki bu ekran kartı uyumlu olur mu? yani alsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? sizin önerdiginiz kartlara baktım.
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 14 Haziran 2020 #7 darlysupport dedi: hocam tekrardan merhaba peki bu ekran kartı uyumlu olur mu? yani alsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? sizin önerdiginiz kartlara baktım. Genişletmek için tıkla... Ona 800 TL vermeyin, istediğiniz oyunlarda sizi çok üzer hocam.
darlysupport dedi: hocam tekrardan merhaba peki bu ekran kartı uyumlu olur mu? yani alsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? sizin önerdiginiz kartlara baktım. Genişletmek için tıkla... Ona 800 TL vermeyin, istediğiniz oyunlarda sizi çok üzer hocam.