Gigabyte 880GM-USB3 anakart ve SSD uyumu

2 tane tik kaldırıp, CD'den driverleri kurdum, eksik bir şey var mı emin değilim ama bence yok gibi. Bunu nasıl teyit ederim? Ne sebep olur ki buna. Arkada hiç program yoktu bu arada.

Şöyle bir sıkıntı var, win7 güncelleştirmeleri, PC'yi kastırıyor diye birkaç kişiden tavsiye aldım. Komple güvenlik duvarı dahil, güncelleştirme kontrollerini kapatıyorum ben. Ne kadar doğru emin değilim. Ama güncelleştirmeler açıkken PC'nin ağırlaştığını hissediyorum sanki.
Win 10'u kullanmayı bilmiyorum, sistemimde eski sistem, alışmışlıktan devam ediyorum, win10 tavsiye eder misiniz?

Maalesef kesin bir cevap vermem pek mümkün değil. Ayrı bir konu açıp daha detaylı konuşmak en mantıklısı.

Eğer 8 GB RAM sahibiyseniz Windows 10 öneririm. Ama ne kadar iyi çalışır bilmiyorum. IOPS büyük bir etken olsa da hızın büyük bir kısmını alamıyorsunuz sonuçta.

Açacağınız yeni konuda sistem özelliklerinizi göz önünde bulundurarak Windows 10 hakkında bir şeyler söyleyeceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…