Gigabyte 9070 Gaming OC Game Booster GB-Z007b kasaya sığar mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: Gigabyte B450M K
Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB.
RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB.
Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze.
İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120.
Meslek
İnşaat Mühendisi
Arkadaşlar vatan indirimiyle birlikte 24.600 TL 3 taksite geliyor, bayağı da bir hoşuma gitti açıkçası performansı. Yenice 2K monitör de aldım. Fakat sistemim biraz eski güç girişi uyar mı bilemedim.

Sistemim:

Ekran kartı: Gigabyte RTX 3060 Ti GDDR6X.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Depolama: MLD M300 500 GB M.2 gen3X4.

Çok uyguna geldiği için almak istedim 2K'da darboğaz yiyeceğimi zannetmiyorum fakat asıl problemim güç kaynağı sorun yaratır mı? Girişlerinde problem olur mu? Bu fiyata kaçırmak ta pek istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar vatan indirimiyle birlikte 24.600 TL 3 taksite geliyor, bayağı da bir hoşuma gitti açıkçası performansı. Yenice 2K monitör de aldım. Fakat sistemim biraz eski güç girişi uyar mı bilemedim.

Sistemim:

Ekran kartı: Gigabyte RTX 3060 Ti GDDR6X.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Depolama: MLD M300 500 GB M.2 gen3X4.

Çok uyguna geldiği için almak istedim 2K'da darboğaz yiyeceğimi zannetmiyorum fakat asıl problemim güç kaynağı sorun yaratır mı? Girişlerinde problem olur mu? Bu fiyata kaçırmak ta pek istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Kasanızın ekran kartı girişi 340 mm, aldığınız ekran kartı ise 288 mm sığıyor.

Kasanızın ekran kartı girişi 340 mm, aldığınız ekran kartı ise 288 mm sığıyor.
Pin girişinde bir problem yaşar mıyım? başlık değiştirilmiş farklı anlaşılıyor :) PSU'ya çok güvenmiyorum ama en azından problem çıkarmasın şu anlık yeterli.

@mertbirsenn, güç kaynağı modelini ben bulamadım ama ekran kartı için kaç güç kablosu var? Bakabilir misiniz? Alacağınız ekran kartında 3x soket var. Sitenin çevirisi kafamı, algımı karıştırmış hocam çok özür dilerim.

@mertbirsenn, güç kaynağı modelini ben bulamadım ama ekran kartı için kaç güç kablosu var? Bakabilir misiniz? Alacağınız ekran akrtında 3x soket var.
Şu an 3060ti kartıma 2x8 pin kablo ile bağlıyorum. 3x soket dediğiniz 3x8 pin mi?

@mertbirsenn, aynen. 3x 6+2 diye de geçiyor sanırım.

@mertbirsenn, aynen. 3x 6+2 diye de geçiyor sanırım.
1752844497685.png

Burada 8x2 pin diyor ama bilemedim. Kontrol eder misiniz? Kendi ekran kartımda da o şekilde geçiyor.

@mertbirsenn, hocam PSU kart için uyar, kasanıza da uyar. Güç kablosu da uygun. Yukarıdaki mesajımı güncelledim. Özelliklere girince tarayıcıdaki çeviri 9070XT'yi 9070 diye çevirinde kafamı karıştırdı, bildiğimi de unuttum. Benim hatam. İdarelik kullandıktan sonra güç kaynağınızı değiştirmenizi öneririm. Game Booster PSU çok kaliteli değil.

@mertbirsenn, hocam PSU kart için uyar, kasanıza da uyar. Güç kablosu da uygun. Yukarıdaki mesajımı güncelledim. Özelliklere girince tarayıcıdaki çeviri 9070XT'yi 9070 diye çevirinde kafamı karıştırdı, bildiğimi de unuttum. Benim hatam. İdarelik kullandıktan sonra güç kaynağınızı değiştirmenizi öneririm. Game Booster PSU çok kaliteli değil.
Uyuyorsa sıkıntı yok hocam, iyi değil biliyorum fakat taze monitör aldım, ekran kartını da aldım an itibari ile. 3-5 sonra psu değiştiririm o kısım kolay :)

3 yıl önce hazır kasa olarak almıştım çok uyguna gleiyor diye, yeni mezun olmuştum pek param yoktu. Değiştirirm parçaları dedim ama değiştirmedim. Şimdi yavaş yavaş değiştiriyorum. Önce monitörü 2k yaptım sonra ssdyi kioxica pro 1tb yaptım. Sırada ekran kartı var. Seneye de ddr5 am5 geçerim diye düşünüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı