Gigabyte 945GCM-S2L RAM desteği

Shevchenko

Hectopat
Daha fazla  
  • Gigabyte 945GCM-S2L anakart
  • E8500 işlemci
  • R7 240 ekran kartı

Bunlarla beraber 4GB DDR2 RAM kullanmam gerek değil mi? Herhangi bir sorun olmaması gerekir değil mi?

Not: 64 bit işletim sistemi kullanıyorum.

Evet 4GB'a kadar DDR2 bellek kullanabilirsiniz. 2X2GB olarak kullanırsanız da çift kanal olarak çalışır.

-Çift kanal bellek mimarisi
-2 x 1.8V DDR2 DIMM yuva ile 4 GB'a kadar bellek desteği
-DDR2 667/533/400MHz desteği
Teşekkürler birde geçen sene 2X2GB RAM taktığımda ''(3GB kullanılabilir)'' diyordu. neden oluyor olabilir? Bir fikriniz var mı?

Evet öyle yazıyor fakat o anakart sorunlu gibi bir şey. İnternette araştırırsanız görebilirsiniz hocam 3GB'dan fazlasını desteklemiyor.

Peki ya işletim sistemimizi 64 Bit yapmak istedigimizde kalan 1 GB'yi görmüyor mu? Yani 32 Bit'te kalmak zorunda mı?

gigabyte ga-945gcm-s2l anakart 800 mhz ram destekliyormu birde ben bu anakartta e2100 işlemci vardı çıkardım e 8400 taktım 1 gb 128 bit ekran kartı taktım bunları takmadan önce bilgisayar ölü gibi çalışıyodu taktım format attım yine ölü gibi 1gb ram var ramfarkımıdır sizce ram alacam şimdi acil cevap verirseniz sevinirim

Bende de E2160 vardı Q6600 geçtim oyunlarda aynı FPS alıyordum nasıl oluyor dedim Afterburner'den bakıyorum RAM'ı fena yiyor oyunlar falan sorun büyük ihtimal ramdedir ama darboğaz sorunu da olabilir ekran kartın nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…