GIGABYTE 970A-D3 sistem toplama

• Konuyu başlatan Kubilay Metin
  • Başlangıç Tarihi
Kesinlikle bilgisayarcıya vereceğin parayı yol parasına verip Vatan bilgisayardan al ve orda montajını yaptır.

Fiyat bu 1. verdigin sistemi almayı düşünüyorum umarım beğenirim .. tavsiyen için teşekkür ederim
1.342,14 TL

.

Vallahi hocam bütçene göre en uygun parçaları yazmaya çalıştım ama ekran kartına biraz daha bütçe ayırıp 7870XT alırsan seni büyük ölçüde tatmin edicektir.

Vallahi hocam bütçene göre en uygun parçaları yazmaya çalıştım ama ekran kartına biraz daha bütçe ayırıp 7870XT alırsan seni büyük ölçüde tatmin edicektir.
2. Verdiğin ekran kartını değerlendireceğim ustam sağol
Bu pc 3 4 sene gidermi ?
ayrıca ekran kartı pahalı olduıgu için ramı 4 e düşürebilirmiyim ? 4 GBlik ram önerinizide yaparsanız süper olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım 2-3 sene civarı sorun yaratmaz size bu haliyle ancak 2 sene sonunda ufak bir ekran kartı modifiyesiyle ve PSU değiştirerek 5 sene götürücektir.

Uygun olur tabiki , yalnız Ram'in MHZ hızı 1866mhz seçmelisiniz AMD işlemciler 1866mhz desteklemekte.

Evet sanırım tek modülde yok =) 1600mhz de alsanız çok fark etmiyicek. Ama 2x4 alırsanız mutlaka 1866mhz alın.

Evet sanırım tek modülde yok =) 1600mhz de alsanız çok fark etmiyicek. Ama 2x4 alırsanız mutlaka 1866mhz alın.

Bi yerlerden kesmem gerekiyor yani bu para aşıyor beni . Ya ekran kartından kesicem yada ramdan biraz yardımcı olur musun?

Hocam kesinlikle ekran kartına yüklen, oyunlar için 4 gb ram sınır zaten ve şimdilik yeterli olucaktır. Daha sonra ram den sıkıntı çekersen bir modül daha alırsın aynısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…