Gigabyte 970A sistem kapanması

cevekalla2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Bu gun 3 saat kadar Gta5 oynadim ve bilgisayar kendiliginden kapandi. Sorunun islemci isinmasindan kaynaklandigini dusundum ancak dun aksam da 4-5 saat civari oynadim ve birsey olmadi bi sure bekledikten sonra tekrar actim islemci ekran karti sicakliklarina bakarken tekrar kapandi en son baktigim islemci ve ekran karti sicakliklarini yaziyorum
İslemci:24
Ekran karti:28
İslemci macunu ile ilgili bir sorun olabilir mi ? Parcalari alali daha 1 hafta oldu bunuda goz onunde bulundurun sistem ozellikleri
İslemci:Amd Fx 6100
Anakart:Gigabyte 970A
Ekran karti:Sapphire R7 240 2 Gb 128 bit
Ram:8 Gb
400W güc kaynagi
Sogutma olarak 1 tanesi egzoz olmak uzere toplamda 3 Fan
Not:Gta5 i en dusuk ayarlarda oynuyorum. Dun yuklemistim dun boyle bir sorun olmadi ikinci acisimda degerlere bakarken kapandi yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler.

Sıcaklıklara nereden baktın ? 3 saat GTA 5 ardından sıcaklıklar 24 ve 28 mi ? Bios'tan bakabilir misin işlemci sıcaklığına.

Sıcaklıklara nereden baktın ? 3 saat GTA 5 ardından sıcaklıklar 24 ve 28 mi ? Bios'tan bakabilir misin işlemci sıcaklığına.
3 saat gta5 oynadiktan sonra degil 3 saat oynadim sonra kapandi bi 15 dakika belkide 20 bekledikten sonra tekrar actim o zamanki sicaklik degerleri mesela az once macunu kontrol ettim onda sorun yok su anda hic acilmiyor sistemde elektrik var sleep moddaki gibi stabil durumda su anda bilgisayar ama calismiyor hala anlamis degilim guc kaynagindan kaynaklanan bi sorun olabilir mi

Direk mi kapanıyor peki ?
Simdi direk soyle anlatayim power tusuna basiyorum 2 saniyelik bi güc geliyor fanlar filan calisiyor sonra hepsi duruyor yine sleep moddaki gibi power isigi yaniyor elektrik var ama hicbirsey calismiyor artik islemciden olmadigina inandim ama neden boyle oldu bi anda

Biraz alakasız ama söylemek istiyorum Ramlar nasıl ? 2x4 mü? İlk bunu cevapla sonra power'a geçiş yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…