Gigabyte 970A-UD3 UEFI BIOS'a Nasıl Girilir?

zorro06

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi dele basıyorum, karşıma direk eski model BIOS'lar çıkıyor şu mavi renkli olanlar. Anakartın uefi bios desteğimi yok, yoksa başka bir şey mi var? Yardım edin lütfen.

Adsiz281f6.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modelde UEFI desteği yok. Rev 3.0'da var.
Peki hocam teşekkür ederim. Bi sorum daha olacak hocam, pc açılırken bios ekranı geçtikten sonra loading operating systeam yazıyor ve 2 saniye sonra açılıyor sistem.
Biosu default yaptım düzelmedi. Sizce sorun nedir hocam?

Peki hocam teşekkür ederim. Bi sorum daha olacak hocam, pc açılırken bios ekranı geçtikten sonra loading operating systeam yazıyor ve 2 saniye sonra açılıyor sistem.
Biosu default yaptım düzelmedi. Sizce sorun nedir hocam?
Gigabyte anakartların hepsinde yazar bu yazı. Bir sorun değildir. Boot sekansının hangi aşamada olduğunu kullanıcıya bildiriyor.

Gigabyte anakartların hepsinde yazar bu yazı. Bir sorun değildir. Boot sekansının hangi aşamada olduğunu kullanıcıya bildiriyor.
Teşekkür ederim hocam rahatladım. Birde Akasya Nero 3 alsam 4.4ghz çıkabilir miyim? İşlemci FX 6300

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı