Mbr BIOS ile GPT diske kurulan işletim sistemleri boot edilebilir, ancak Windows 7 ile bunu yapmak oldukça karışık ve zor bir işlem. Windows 10 ile durum nedir bilemiyorum, Linux tarafında ise çok kolay.
This article describes configuring Windows to boot from a hard disk with a GPT partition table on a computer with classic (non-UEFI) BIOS firmware or in Legacy BIOS mode. The…
Mbr BIOS ile GPT diske kurulan işletim sistemleri boot edilebilir, ancak Windows 7 ile bunu yapmak oldukça karışık ve zor bir işlem. Windows 10 ile durum nedir bilemiyorum, Linux tarafında ise çok kolay.
This article describes configuring Windows to boot from a hard disk with a GPT partition table on a computer with classic (non-UEFI) BIOS firmware or in Legacy BIOS mode. The…
tşklerr bi sorum daha olacak tplnk 300 mbps wn821n kablosuz wireless adaptör kullanıyorum ama win 10 da çalışmıyor sadece xp de çalısıyor win 10 için program varmıdır acaba biliyormusunuz
aynen hocam denedim v5 öncesi yok çöp artık bişey daha soracagım tplink 5210g client mode kurulumu hakkında bilginiz var mı internetten videolara göre denedim yapmayı biyerde yanlış yapıyorum network lan ayarı var orda muhtemelern yardımcı olur musunuz