Gigabyte A320-M OC yapma

Makaleler
12
Merhaba arkadaşlar,

Gigabyte A320-M modelini kullanıyorum, OC desteklemiyor fakat BIOS'dan CBP'yi kapatıp CPU saat hızını 3.50 GHz yaptım ve PC açıldı. Bu nasıl oldu acaba? İşlemci Ryzen 5 2600.

Merhaba arkadaşlar,

Gigabyte A320-M modelini kullanıyorum, OC desteklemiyor fakat BIOS'dan Cbp'yi kapatıp CPU saat hızını 3.50 GHz yaptım ve PC açıldı. Bu nasıl oldu acaba? İşlemci Ryzen 5 2600.

Sadece görüntü olarak olmuştur, işlemciyi test et olmadığını anlarsın.

Merhaba arkadaşlar,

Gigabyte A320-M modelini kullanıyorum, OC desteklemiyor fakat BIOS'dan CBP'yi kapatıp CPU saat hızını 3.50 GHz yaptım ve PC açıldı. Bu nasıl oldu acaba? İşlemci Ryzen 5 2600.
Sadece görüntü olarak değişiyor, istiyorsan BIOS'tan 20GHz'e ayarla yine değişmeyecektir.

Sadece görüntü olarak olmuştur, işlemciyi test et olmadığını anlarsın.
Hayır 3.50GHZ de çalışıyor. MSI Afterburner'dan baktığımda.

Sadece görüntü olarak değişiyor, istiyorsan BIOS'tan 20GHz'e ayarla yine değişmeyecektir.

FBI Open The Door!

Hocam OC desteği yok. Zaten bu işlemci için normal çalışma değeri. Boost ile 3.9 GHz bile çalışabilir. OC desteği için voltaj ayarı ile 4.2 GHz falan yapabilmen gerekir. Bu ayarları yapabilerseniz OC var demektir. Yoksa CPB açıkken işlemci soğuk olduğu sürece kontrol edin. 3.5 GHz'den daha fazla hızlara çıktığını görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…