T tekin123 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 33 22 Haziran 2020 #1 Yeni bir PC topladım ve almadan önce overclock nasıl yapıldıgına baktım ve Gigabyte'ın A320 S2H'sinde işlemci OC'u olmadıgını cogu yerde gördüm ama bu videoda yapıyor mümkün mü? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yeni bir PC topladım ve almadan önce overclock nasıl yapıldıgına baktım ve Gigabyte'ın A320 S2H'sinde işlemci OC'u olmadıgını cogu yerde gördüm ama bu videoda yapıyor mümkün mü? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EzioAuditore27 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 345 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 22 Haziran 2020 #2 Tavsiye edilmiyor.
ClickClickBumBe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.488 Makaleler 9 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #3 Yapsan ne olur? 350 liraya aldığın giriş işlemcini O.C mu yapacaksın? birde gidip A serisi anakart alıyorsun ve en ucuzu bu seri. İnsan O.C yapmaya utanır bırak yapmayı.
Yapsan ne olur? 350 liraya aldığın giriş işlemcini O.C mu yapacaksın? birde gidip A serisi anakart alıyorsun ve en ucuzu bu seri. İnsan O.C yapmaya utanır bırak yapmayı.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #4 Kağıt üzerinde OC desteklemediğini söylüyor üretici. Ama bu kilidi kırıp OC yapabiliyorsun DH forumlarda yapanları görmüştüm.
Kağıt üzerinde OC desteklemediğini söylüyor üretici. Ama bu kilidi kırıp OC yapabiliyorsun DH forumlarda yapanları görmüştüm.
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #5 OC yapılıyor gözüküyor evet ancak performansta bir artış sağlamıyor.