Merhaba arkadaşlar. Benim sorum önceki anakartım A68HM'idi şimdi AM4 soket geçtim fakat 4 pinlik ATX12V girişi 8 pin olmuş zannedersem. PSU'da 4+4 var ama ayrilar birbirlerine bağlayınca takılıyor. Oldu ki bir yanlış oldu anakartım yanar mı? Ve basit bir soru daha kutuda 3000 series ready yazıyor. 2200G direkt çalışır tahminimce.
Onlar zaten birbirine bağlanabiliyor, 4+4 şeklinde bağlayabilirsin 8 pin girişine bir sorun olmaz. Evet, doğrudan 2200G desteği vardır 3000 Ready yazıyorsa.
Takacağınız kablonun üzerinde CPU yazıyorsa sıkıntı olmaz hocam. Ancak sakın üzerinde PCI yazan kabloyu takmayın. Voltaj değerleri farklı olabilir. Elinizde tuğla gibi kalır parçalar.
Takacağınız kablonun üzerinde CPU yazıyorsa sıkıntı olmaz hocam. Ancak sakın üzerinde PCI yazan kabloyu takmayın. Voltaj değerleri farklı olabilir. Elinizde tuğla gibi kalır parçalar.
Anliyorum Sağol fakat hepsi burada 6+2 değilde 4+4 var sadece soldaki bağli olana geçirdim birini 8 li oldu apu kullanıcam.Soldakini takıyım değil mi? 307v6mg.jpg