Gigabyte A320M Anakart Kaliteli mi?

Ali Yaman

Hectopat
Merhaba. Ben Gigabyte A320M anakart almayı düşünüyorum. Sizce bu anakart kaliteli midir ve aldıktan sonra pişman olur muyum? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
OC yapmıcaksan alabilirsin ama önerim B450. Eğer marka kaliteli mi diye soracak olursan marka çok kaliteli marka.

Ryzen işlemciniz varsa ve overclock yapmayı düşünüyorsanız A serisi kartla normal şartlar altında yapamazsınız. En az B serisi kart almanızı öneririm. Overclock yapmayacaksanız alabilirsiniz.

Ryzen işlemciniz varsa ve overclock yapmayı düşünüyorsanız A serisi kartla normal şartlar altında yapamazsınız. En az B serisi kart almanızı öneririm. Overclock yapmayacaksanız alabilirsiniz.
Overclock yapmayacağım ve rx570 ile kullanmayı düşünüyorum.

Gigabyte demek sağlamlık ve uzun ömür demek. Yani başka markalarda eş değer olsa bile Gigabyte anakartlara bir zaafım var. Şuana kadar birçok markayı kullandım. Ama Gigabyte anakartlar her zaman stabil bir boot hızı, uzun ömrü ve malzeme kalitesiyle beni memnun etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…