Gigabyte A320M-DS2 Anakartta RAM 3200 MHz'de Çalışmıyor

oriannawgold

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 8 GB RAM bulunmakta bunun 1 GB'lik bölümü Ryzen 3 2200G APU GPU'ya gidiyor, Anakart'ım 3200+ MHz'e kadar desteklediği halde ben 2400 MHz'da kullanabiliyorum MHz yükseltmesi yapıp BIOS ayarlarını kaydedip çıktığımda ekranda RGB renkler çıkıyor görüntü alamıyorum, sorun nedir?
  • 8 GB HyperX
  • GIGABYTE A320M-DS2
  • Ryzen 3 2200G
BIOS ve Windows güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
2933'e kadar kullanabilirsiniz. Daha yükseğinde sorun çıkıyor. Kaldı ki elinizdeki RAM'in hızı nedir?

2933'e kadar kullanabilirsiniz. Daha yükseğinde sorun çıkıyor. Kaldı ki elinizdeki RAM'in hızı nedir?
Suanda kullandigim 3200 Mhz.
Merak ediyorum da neden 2933 de kullanmak zorundayim 3200 Mhz kullanabilecek donanima sahibim ama kullanamiyorum sebebi nedir bilgisayarimi ilk aldigimda 3200 de calistirabiliyordum

Son düzenleme:
Suanda kullandigim 3200 Mhz.

Merak ediyorum da neden 2933 de kullanmak zorundayim 3200 Mhz kullanabilecek donanima sahibim ama kullanamiyorum sebebi nedir bilgisayarimi ilk aldigimda 3200 de calistirabiliyordum
AMD işlemciyi tanıtırken açıkça ilan ediyor bunu. Garanti ettikleri çalışma hızı 2933 şu an için. 3200'de de açarsınız. Ancak yük altında kapanabilir. Kaldı ki anakart çip setiniz pek overclock kaldıran bir çip set değil. Benim de RAM'lerim 3200 ancak aylardır deneye deneye ideali buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…