Çözüldü Gigabyte A320M-H anakarta R5 3500X takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kwixzo

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3500x / Gtx 1060 3 gb asus dual / 16 gb Balistix 3200mhz ram / Samsung 128 gb m2 ssd / WD 500gb hdd / 500w psu / El elemeği göz nuru Kendi ellerimle topladım :)
Meslek
Öğrenci
R5 3500X almayı dusunuyorum ama anakartım sadece Ryzen 3 serısı desteklıyor, sitedeki son BIOS sürümünü yükledim sorun yaşar mıyım?
"Mb_bios_a320M-H_8A16BG0B_f56F" sürümü bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Destekler bir sıkıntı yaşamazsınız. Hatta sadece 3000 serisi değil mesela 5000 serisinin tüm işlemcilerini de takabilirsiniz. Kendiniz ekstradan bakmanız için buraya linki bıraktım. Yüklediğiniz BIOS son sürüm değil ona da baktım. Güncel sürüm şuan en alttaki [F57] olan. İşlemciyi takmadan önce bu BIOS'a güncellemenizde fayda var.
Destekler bir sıkıntı yaşamazsınız. Hatta sadece 3000 serisi değil mesela 5000 serisinin tüm işlemcilerini de takabilirsiniz. Kendiniz ekstradan bakmanız için buraya linki bıraktım. Yüklediğiniz BIOS son sürüm değil ona da baktım. Güncel sürüm şuan en alttaki [F57] olan. İşlemciyi takmadan önce bu BIOS'a güncellemenizde fayda var.

Çözüm
Tamamdır teşekkür ederim 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı