TalhaBeyss Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Merhaba, Gigabyte A320M-H anakartımın BIOS güncellemesini yapıyordum. Flash bellek e dosyayı attım BIOS'a girdiğimde dosyanın içindeki kurulum dosyası gözükmüyordu. Nasıl çözebilirim yardım edebilecek var mı?
Merhaba, Gigabyte A320M-H anakartımın BIOS güncellemesini yapıyordum. Flash bellek e dosyayı attım BIOS'a girdiğimde dosyanın içindeki kurulum dosyası gözükmüyordu. Nasıl çözebilirim yardım edebilecek var mı?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.021 Makaleler 1 Çözümler 562 28 Temmuz 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya göre işlemleri uygulayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya göre işlemleri uygulayın.