Gigabyte A320M S2H 7.1 nasıl aktif edilir?

harunatci

Centipat
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Arkadaşlar, ben Gamepower'in Ranger adlı 7.1 sanal Surround özelliğinde USB girişli ve ses kartı bulunan bir oyuncu kulaklığı kullanıyorum. Ama ayarlardaki ses Denetim Masası kısmında kulaklıklar için Windows Sonic'i seçtiğimde alt kısımda sanal 7.1'i etkinleştir gibi bir seçenek çıkmıyor. Ve bundan dolayı da acaba kulaklığımın 7.1 özelliğinden mahrum mu kalıyorum diye düşünüyorum. Kulaklığın kendi yazılımı var onu indirmişim zaten orada 7.1 aktifleştirme özelliği var oradan aktif ama neden bu denetim ses kısmında 7.1 seçeneği çıkmıyor? Bazı videolarda izledim çıkıyor. Acaba bunun sebebi USB girişli kulaklık olduğu için mi? Sebebini ben kendimce böyle düşündüm ne kadar yanlış ne kadar doğru bilmiyorum tabii. Anakartın sitesinde ses desteğini okuyayım dedim böyle bir metin çıktı:

*7.1 kanal ses yapılandırmak için, HD ön panel ses modülü kullanmak zorundasınız ve ses sürücüsü aracılığı ile çok kanallı ses özelliğini etkinleştirmelisiniz.

Bunun ne olduğuna dair bilgimde yok ön panelden kastı kasanın arkasındaki USB girişleri değil de önünde bulunan 3 tane USB girişinden birinimi kastediyor? Dediğim gibi bilgim yok kendimce öyle düşündüm :) Bilgisi olan arkadaşları buraya bekliyorum. Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• tecnoya.PNG
    tecnoya.PNG
    12,6 KB · Görüntüleme: 49
  • tecnoya2.PNG
    tecnoya2.PNG
    8,4 KB · Görüntüleme: 53
  • TECNO3.PNG
    TECNO3.PNG
    14,6 KB · Görüntüleme: 50
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı