Jeswia Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #11 Roninshi dedi: Arkadaş ondan bahsetmemiş hocam. RAM modelindeki slot girişlerinin biçimindeki farklılıktan bahsetmiş. Hocam bahsi geçen anakartı iyice araştırdım ve inceledim linklediğiniz RAM'lerin slotları bahsi geçen anakart ile uyumludur. Genişletmek için tıkla... Hocam uğraşlarınız için teşekkürler. Bir konu daha açmıştım, orada varken bütçeniz 3600 MHz alın, ileride anakartı yükseltirsiniz tarzı konuşulmuştu. Ondan bunu seçtim. Problem yaratır mı ki? GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da En iyisi hiç kafamı yormadan direkt 32000MHz bir RAM alayım. Aynı markanın 3200MHz'i bu şekilde. Siz de uyumlu dediğiniz için alıyorum. Bu şu anki RAM'in dişleri. Bu da almak istediğim. Son düzenleme: 20 Ocak 2023
Roninshi dedi: Arkadaş ondan bahsetmemiş hocam. RAM modelindeki slot girişlerinin biçimindeki farklılıktan bahsetmiş. Hocam bahsi geçen anakartı iyice araştırdım ve inceledim linklediğiniz RAM'lerin slotları bahsi geçen anakart ile uyumludur. Genişletmek için tıkla... Hocam uğraşlarınız için teşekkürler. Bir konu daha açmıştım, orada varken bütçeniz 3600 MHz alın, ileride anakartı yükseltirsiniz tarzı konuşulmuştu. Ondan bunu seçtim. Problem yaratır mı ki? GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da En iyisi hiç kafamı yormadan direkt 32000MHz bir RAM alayım. Aynı markanın 3200MHz'i bu şekilde. Siz de uyumlu dediğiniz için alıyorum. Bu şu anki RAM'in dişleri. Bu da almak istediğim.