Baran Ege bakanşak Decapat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 121 16 Şubat 2021 #1 Elimde bir adet Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz siyah RAM var. Anakartta 2 slot var hangisine taktığım önemli midir? Anakart kitapçığında bir şey söylemiyor. Şu an sol(işlemciye uzak olan)slotta takılı.
Elimde bir adet Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHz siyah RAM var. Anakartta 2 slot var hangisine taktığım önemli midir? Anakart kitapçığında bir şey söylemiyor. Şu an sol(işlemciye uzak olan)slotta takılı.
Çözüm Berrkay 16 Şubat 2021 Önemli. DDR4_1 (CHANNEL B) yazana tak. Sitedeki resimlerde detaylı gözükmüyor. Anakarta bakıp yanında yıldız simgesi olan yuva öncelikli yuvadır.
Önemli. DDR4_1 (CHANNEL B) yazana tak. Sitedeki resimlerde detaylı gözükmüyor. Anakarta bakıp yanında yıldız simgesi olan yuva öncelikli yuvadır.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #2 Önemli. DDR4_1 (CHANNEL B) yazana tak. Sitedeki resimlerde detaylı gözükmüyor. Anakarta bakıp yanında yıldız simgesi olan yuva öncelikli yuvadır. Artı 0 Eksi Çözüm
Önemli. DDR4_1 (CHANNEL B) yazana tak. Sitedeki resimlerde detaylı gözükmüyor. Anakarta bakıp yanında yıldız simgesi olan yuva öncelikli yuvadır.
KS KS Baran Ege bakanşak Decapat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 121 16 Şubat 2021 #3 Berrkay dedi: Önemli. DDR4_1 (CHANNEL B) yazana tak. Sitedeki resimlerde detaylı gözükmüyor. Anakarta bakıp yanında yıldız simgesi olan yuva öncelikli yuvadır. Genişletmek için tıkla... Baran Ege bakanşak dedi: Genişletmek için tıkla... Sağdakinde bulunuyordu sola taktım şimdi. Artı 0 Eksi
Berrkay dedi: Önemli. DDR4_1 (CHANNEL B) yazana tak. Sitedeki resimlerde detaylı gözükmüyor. Anakarta bakıp yanında yıldız simgesi olan yuva öncelikli yuvadır. Genişletmek için tıkla... Baran Ege bakanşak dedi: Genişletmek için tıkla... Sağdakinde bulunuyordu sola taktım şimdi.
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #4 Tamam sağdakine tak, DDR4_1 yazana. Artı 0 Eksi
KS KS Baran Ege bakanşak Decapat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 121 16 Şubat 2021 #5 Berrkay dedi: Tamam sağdakine tak, DDR4_1 yazana. Genişletmek için tıkla... DDR4_2 yazıyor öncesinde? Hangisi DDR4_1? Artı 0 Eksi
Berrkay dedi: Tamam sağdakine tak, DDR4_1 yazana. Genişletmek için tıkla... DDR4_2 yazıyor öncesinde? Hangisi DDR4_1?
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #6 Baran Ege bakanşak dedi: DDR4_2 yazıyor öncesinde? Hangisi DDR4_1? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını bile attın, göremedin mi? En sağdaki dedim ya. Artı 0 Eksi
Baran Ege bakanşak dedi: DDR4_2 yazıyor öncesinde? Hangisi DDR4_1? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını bile attın, göremedin mi? En sağdaki dedim ya.
KS KS Baran Ege bakanşak Decapat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 121 16 Şubat 2021 #7 Berrkay dedi: Fotoğrafını bile attın, göremedin mi? En sağdaki dedim ya. Genişletmek için tıkla... Dostum kızma şu an fotoda doğru takmışım değil mi? Artı 0 Eksi
Berrkay dedi: Fotoğrafını bile attın, göremedin mi? En sağdaki dedim ya. Genişletmek için tıkla... Dostum kızma şu an fotoda doğru takmışım değil mi?
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #8 Baran Ege bakanşak dedi: Dostum kızma şu an fotoda doğru takmışım değil mi? Genişletmek için tıkla... Görünmüyor ki. Yazıları çekmişsin Artı 0 Eksi
Baran Ege bakanşak dedi: Dostum kızma şu an fotoda doğru takmışım değil mi? Genişletmek için tıkla... Görünmüyor ki. Yazıları çekmişsin
KS KS Baran Ege bakanşak Decapat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 121 16 Şubat 2021 #9 Berrkay dedi: Görünmüyor ki. Yazıları çekmişsin Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #10 Evet doğru şu an. Artı 0 Eksi