Gigabyte A320M-S2H BIOS girilmiyor

Dequb

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarımda BIOS'a giriş yapamıyorum.
BIOS'a girilecek giriş kısmı gelmiyor Fast Boot kapalı.
Bu konu hakkında çok fazla yazı okudum ama bir türlü çözümünü bulamadım.
Gigabyte A320M-S2H anakart kullanıyorum F50 BIOS sürümü mevcuttu acaba güncelleme yapmadığım için mi diye kontrol etmek için F52'yi de kurdum gene gelmiyor BIOS imkanı.
Shift'e basılı tutarak yeniden başlat kısmınıda denedim gene giriş sağlayamıyorum siyah ekranda kalıyor.
Anladığım ve fark ettiğim kadarıyla BIOS'a giriyor ama görüntü vermiyor çünkü Shift'le yaptığım zaman bayağı kaldı öyle bilgisayar 5 kere sağ kısma geçip enterladığımda kasadaki hiçbir tuşa dokunmama gerek kalmadan Windows'a geçti tekrar.
Okuduğum bir başka yazıda onboard a geçince BIOS'a girebiliyorsunuz deniyordu. Onuda denemeye çalıştım fakat bilgisayarımın kablolarını ekran kartında çıkarıp anakarta takınca gene görüntü gelmiyor. Oysaki eskiden Vega8 apusunu kullanıyordum. (Şu anda Sapphire RX570 4 GB modelini kullanıyorum)
Cidden bu sorunu yaşamış veya bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

BIOS pilini çıkartıp tekrar takın. Eğer olmazsa yeni bir pille deneyin.

Monitörünüz Display Port mu? Eğer öyleyse HDMI girişiyle bir test edin.

Monitörünüz Display Port mu? Eğer öyleyse HDMI girişiyle bir test edin.
HDMI la kullanıyorum
BIOS pilini çıkartıp tekrar takın. Eğer olmazsa yeni bir pille deneyin.
Pille alakalı olduğunu sanmıyorum tepki veriyor çünkü görüntü vermiyor.
DVI girişiyle de denedim gene görüntü vermiyor.
Yardımcı olabilecek kimse yok mu gerçekten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…