H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 27 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar anakartı 2. el aldım, modeli Gigabyte A320M S2H rev 1.1. şu an mevcut BIOS sürümü F41, ben F50 yapmak için BIOS güncelliyorum fakat Q-Flash menüden dosyayı seçince bana "BIOS ID check error" hatası veriyor. Bu hatayı nasıl çözeceğim?
Arkadaşlar anakartı 2. el aldım, modeli Gigabyte A320M S2H rev 1.1. şu an mevcut BIOS sürümü F41, ben F50 yapmak için BIOS güncelliyorum fakat Q-Flash menüden dosyayı seçince bana "BIOS ID check error" hatası veriyor. Bu hatayı nasıl çözeceğim?
Çözüm H Hasan Tanrıverdi 27 Şubat 2020 ByPassTR dedi: Kutusu falan mevcutsa üzerinde yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Rev 1.1 So. ByPassTR dedi: Kutusu falan mevcutsa üzerinde yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ben V2 için indiriyormuşum. Şimdi normal indireceğim.
ByPassTR dedi: Kutusu falan mevcutsa üzerinde yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Rev 1.1 So. ByPassTR dedi: Kutusu falan mevcutsa üzerinde yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ben V2 için indiriyormuşum. Şimdi normal indireceğim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.032 Makaleler 26 Çözümler 519 27 Şubat 2020 #2 Bunu indirin ve içinden çıkan 16 MB'lik dosyayı USB'nin ana dizinine atın. Artı 0 Eksi
T thxx Hectopat Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 27 Şubat 2020 #3 Muhtemelen F41'den direkt F50'ye geçmeniz mümkün değil sitede uyarı yok muydu? Yani önce F42 veya 43 falan yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Muhtemelen F41'den direkt F50'ye geçmeniz mümkün değil sitede uyarı yok muydu? Yani önce F42 veya 43 falan yapmayı deneyin.
ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 27 Şubat 2020 #4 Kullandığınız usb bellek fat32 mi? Değil ise belleği fat32 olarak biçimlendirip tekrar deneyin çalışacaktır. Artı 0 Eksi
Kullandığınız usb bellek fat32 mi? Değil ise belleği fat32 olarak biçimlendirip tekrar deneyin çalışacaktır.
KS KS H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 27 Şubat 2020 #5 thxx dedi: Muhtemelen F41'den direkt F50'ye geçmeniz mümkün değil sitede uyarı yok muydu? Yani önce F42 veya 43 falan yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok yazmıyordu ByPassTR dedi: Kullandığınız usb bellek fat32 mi? Değil ise belleği fat32 olarak biçimlendirip tekrar deneyin çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Fat 32 şuanda Artı 0 Eksi
thxx dedi: Muhtemelen F41'den direkt F50'ye geçmeniz mümkün değil sitede uyarı yok muydu? Yani önce F42 veya 43 falan yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok yazmıyordu ByPassTR dedi: Kullandığınız usb bellek fat32 mi? Değil ise belleği fat32 olarak biçimlendirip tekrar deneyin çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Fat 32 şuanda
ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 27 Şubat 2020 #6 thxx dedi: Muhtemelen F41'den direkt F50'ye geçmeniz mümkün değil sitede uyarı yok muydu? Yani önce F42 veya 43 falan yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam daha 1 saat önce yeni aldığım anakartım F41 sürümündeydi direk F50 sürümünü yükledim. Artı 0 Eksi
thxx dedi: Muhtemelen F41'den direkt F50'ye geçmeniz mümkün değil sitede uyarı yok muydu? Yani önce F42 veya 43 falan yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Alakası yok hocam daha 1 saat önce yeni aldığım anakartım F41 sürümündeydi direk F50 sürümünü yükledim.
KS KS H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 27 Şubat 2020 #7 ByPassTR dedi: Alakası yok hocam daha 1 saat önce yeni aldığım anakartım F41 sürümündeydi direk F50 sürümünü yükledim. Genişletmek için tıkla... Neden yapamıyorum acaba ya F42 denedim ondada aynı hatayı verdi. Artı 0 Eksi
ByPassTR dedi: Alakası yok hocam daha 1 saat önce yeni aldığım anakartım F41 sürümündeydi direk F50 sürümünü yükledim. Genişletmek için tıkla... Neden yapamıyorum acaba ya F42 denedim ondada aynı hatayı verdi.
ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 27 Şubat 2020 #8 Silinen üye dedi: Neden yapamıyorum acaba ya F42 denedim ondada aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Anakartınızla ilgili bir sorun olabilir. Rev 1.1 olduğuna emin misiniz? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Neden yapamıyorum acaba ya F42 denedim ondada aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Anakartınızla ilgili bir sorun olabilir. Rev 1.1 olduğuna emin misiniz?
KS KS H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 27 Şubat 2020 #9 ByPassTR dedi: Anakartınızla ilgili bir sorun olabilir. Rev 1.1 olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Emin değilim tam nasıl öğrenicem? Artı 0 Eksi
ByPassTR dedi: Anakartınızla ilgili bir sorun olabilir. Rev 1.1 olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Emin değilim tam nasıl öğrenicem?
ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 27 Şubat 2020 #10 Silinen üye dedi: Emin değilim tam nasıl öğrenicem? Genişletmek için tıkla... Kutusu felan mevcutsa üzerinde yazıyor olması lazım. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Emin değilim tam nasıl öğrenicem? Genişletmek için tıkla... Kutusu felan mevcutsa üzerinde yazıyor olması lazım.