H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 27 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar anakartı 2. el aldım, modeli Gigabyte A320M S2H rev 1.1. şu an mevcut BIOS sürümü F41, ben F50 yapmak için BIOS güncelliyorum fakat Q-Flash menüden dosyayı seçince bana "BIOS ID check error" hatası veriyor. Bu hatayı nasıl çözeceğim?
Arkadaşlar anakartı 2. el aldım, modeli Gigabyte A320M S2H rev 1.1. şu an mevcut BIOS sürümü F41, ben F50 yapmak için BIOS güncelliyorum fakat Q-Flash menüden dosyayı seçince bana "BIOS ID check error" hatası veriyor. Bu hatayı nasıl çözeceğim?
Çözüm H Hasan Tanrıverdi 27 Şubat 2020 ByPassTR dedi: Kutusu falan mevcutsa üzerinde yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Rev 1.1 So. ByPassTR dedi: Kutusu falan mevcutsa üzerinde yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ben V2 için indiriyormuşum. Şimdi normal indireceğim.
ByPassTR dedi: Kutusu falan mevcutsa üzerinde yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Rev 1.1 So. ByPassTR dedi: Kutusu falan mevcutsa üzerinde yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ben V2 için indiriyormuşum. Şimdi normal indireceğim.
KS KS H Hasan Tanrıverdi Ziyaretçi 27 Şubat 2020 #11 ByPassTR dedi: Kutusu falan mevcutsa üzerinde yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Rev 1.1 So. ByPassTR dedi: Kutusu falan mevcutsa üzerinde yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ben V2 için indiriyormuşum. Şimdi normal indireceğim. Artı 0 Eksi Çözüm
ByPassTR dedi: Kutusu falan mevcutsa üzerinde yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Rev 1.1 So. ByPassTR dedi: Kutusu falan mevcutsa üzerinde yazıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ben V2 için indiriyormuşum. Şimdi normal indireceğim.
ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 27 Şubat 2020 #12 Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
virtuemta Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #13 f53 çıkmış online update 52 çıkıyor f53 dl edip attigimda hata veriyor ver1 diye mi acaba Artı 0 Eksi