Gigabyte A320M-S2H CPU Çarpanı XMP Değiştirme

Bilemiyorum. Dediğiniz gibi sitesinde F52a diye bir sürüm yok. Athlon işlemci ile OC yapanları gördüm. Fakat Ryzen ile görmedim. Kullananlar arkadaşlar varsa SS atıp fikir verebilirler. İyi bir referans olur. Boşuna giriş seviyesi bile kimse B450 almak zorunda kalmaz.

İyi bir referans olur. Boşuna giriş seviyesi bile kimse B450 almak zorunda kalmaz.

Çok haklısınız. Söylemek istediğim tam olarak buydu.

Bu anakart CPU çarpanı değiştirme işlevine sahipse ve bu sayede basitçe işlemci hızını yükseltmeye izin veriyorsa, AMD kullanıcılarının %95'ini tatmin edecek yeterli OC sağlanmış olur zaten. 100 TL bile olsa insanların parası cebinde kalmış olur.
B450'ya da daha üst seviye çipsetleri de kalan %5'lik kısımdaki arkadaşlar ileri seviye ince OC ayarı için alırlar.

Bu konuyu netleştirmek için konuyu açmıştım, umarım dediğiniz gibi bu kartın kullanıcıları SS atar ve tecrübelerini paylaşırlar ve A320'nin neler yapabildiği hakında daha net bir bilgiye sahip olmuş oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…