Gigabyte A320M S2H Crucial Basics DDR4 RAM destekler mi?

Emirsyl

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi, toplamak istediğim sistemin çoğu parçasını netleştirdim fakat RAM performansı ve uyumu konusunda tedirginliğim var. Topladığım sistem şöyle:

İşlemci: Ryzen 5 1600 AF
Anakart: Gigabyte A320M S2H
Ekran kartı: RX 570 (halihazırda şu anki sistemimde mevcut)
PSU: Highpower 500 Watt
SSD: Kingston 480 GB Sa400S37/480G

RAM olarak ise:
Crucial 8 GB 2400MHz DDR4 udımm basics series CB8GU2400

Kodlu RAM düşünüyorum fiyatı 220 TL, 2 adet alıp 16 GB RAM'e tamamlayacağım. Fiyatı çok uygun olduğundan ve anakart'ımın Memory Support listesinde ürünün kodu geçmediğinden tedirgin oldum ve aklımda 2 soru var:

1- Ürün anakartıma uyum sağlar mı?
2- Sağlarsa performansı diğer 2400MHz RAM'lerden geri kalır mı?

Eğer bu sorulara cevabınız olumsuz ise;

Crucial balistix BLS2K8G4D240FSEK ürün kodlu 2x8 GB 520 TL fiyatlı RAM nasıldır?

Anakartın support listesinde olmak zorunda değil. Ancak Ryzen tabanlı bir sisteme daha yüksek frekanslı bir bellek almanı öneririm ve kit olarak al. Bu arada bu sisteme en azından B450M S2H yapıştırmalısın.

Anakartın support listesinde olmak zorunda değil. Ancak Ryzen tabanlı bir sisteme daha yüksek frekanslı bir bellek almanı öneririm ve kit olarak al. Bu arada bu sisteme en azından B450M S2H yapıştırmalısın.
B450M'in A320M'e göre artıları neler? Ram 2400 mhz ve 3000 mhz karşılaştırmalarına baktım, Corsair 3000 mhz kit yapmaya karar verdim, teşekkürler.

En büyük artısı OC yapabilmen. Ayrıyeten ilerde sistemi güncellersen daha rahat olursun. Arada çok fiyat farkı yok zaten, B450M S2H almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…