Böyle bir sistem aldım ve anakartım hiçbir ekran kartını okumuyor. Ekran kartını taktığımda fanları çalışıyor, BIOS'ta ekran kartını görmüyor ve ekran kartı takılı olmasına VGA kablosunu ekran kartına bağlamama rağmen onboarddan görüntü veriyor. Anakartı Gigabyte yetkili servisine gönderdim, anakartın tüm testlerden geçtiğini ve ekran kartı taktıklarında görüntü alabildiklerini söylediler.
BIOS sürümünüz nedir? Ayrıca monitör kablosunu ekran kartına takıyorsanız ekran kartından görüntü alırsınız, onboard görüntü almazsınız. Anlattığınıza göre siz de ekran kartından görüntü almışsınız zaten.
BIOS'umu güncellemiştim. Ekran kartından görüntü almadım. Monitör kablosu ekran kartına bağlıyken açıyorum görüntü vermiyor, PC açılıyor ve ordan çıkarıp onboarda takıyorum, oradan görüntü veriyor. Başka bir servise götürdüm, ekran kartı ve güç kaynağını değiştirdiler yine sonuç aynı.
Bana anakartımı garantiye vermemi söylediler. Gigabyte yetkili serviside anakartın tüm testlerden geçtiğini ekran kartını çalıştırdığını söyledi. Acaba 200GE de grafik işlemci olduğu için yapıyor olabilir mi ? @Silinen üye abi yardımcı olur musun?