Yunussemree0 Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar parçaları değiştireceğim şimdi 3 tane SSD var sadece Windows'un olduğu SSD'ye format atmam yeter mi? Öbür verileri silmek istemiyorum. Eski anakart: Gigabyte A320M-S2H Eski işlemci: Ryzen 5 2600. Güncel anakart Gigabyte B550M Gaming v X2.
Arkadaşlar parçaları değiştireceğim şimdi 3 tane SSD var sadece Windows'un olduğu SSD'ye format atmam yeter mi? Öbür verileri silmek istemiyorum. Eski anakart: Gigabyte A320M-S2H Eski işlemci: Ryzen 5 2600. Güncel anakart Gigabyte B550M Gaming v X2.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.719 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #2 Yunussemree0 dedi: Arkadaşlar parçaları değiştireceğim şimdi 3 tane SSD var sadece Windows'un olduğu SSD'ye format atmam yeter mi? Öbür verileri silmek istemiyorum. Eski Anakart: Gigabyte A320M-S2H Eski İşlemci: Ryzen 5 2600. Güncel anakart Gigabyte B550M Gaming v X2. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir hocam? Format için sadece Windows'un olduğu SSD'ye format atmanız yeterlidir.
Yunussemree0 dedi: Arkadaşlar parçaları değiştireceğim şimdi 3 tane SSD var sadece Windows'un olduğu SSD'ye format atmam yeter mi? Öbür verileri silmek istemiyorum. Eski Anakart: Gigabyte A320M-S2H Eski İşlemci: Ryzen 5 2600. Güncel anakart Gigabyte B550M Gaming v X2. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir hocam? Format için sadece Windows'un olduğu SSD'ye format atmanız yeterlidir.
Yunussemree0 Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #3 Rowaulf dedi: Bütçe nedir hocam? Format için sadece Windows'un olduğu SSD'ye format atmanız yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçelik bişey yok. Parçaları yeni aldım zatwn update ettim birazdan format atacagım anakart değiştiğim için windows gitmiş oluyor sanırım Yunussemree0 dedi: Hocam bütçelik bir şey yok. Parçaları yeni aldım zatwn Update ettim birazdan format atacagım anakart değiştiğim için Windows gitmiş oluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... SSD'ler dolu o yüzden tek Windows'un olduguna format atsam driverlarda falan uyumsuzluk olur mu diye merak ettim.
Rowaulf dedi: Bütçe nedir hocam? Format için sadece Windows'un olduğu SSD'ye format atmanız yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçelik bişey yok. Parçaları yeni aldım zatwn update ettim birazdan format atacagım anakart değiştiğim için windows gitmiş oluyor sanırım Yunussemree0 dedi: Hocam bütçelik bir şey yok. Parçaları yeni aldım zatwn Update ettim birazdan format atacagım anakart değiştiğim için Windows gitmiş oluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... SSD'ler dolu o yüzden tek Windows'un olduguna format atsam driverlarda falan uyumsuzluk olur mu diye merak ettim.