F Furkans25 Yoctopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #1 Konu başlığında yazdığım gibi bir sorum var.
E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #2 Furkans25 dedi: Konu başlığında yazdığım gibi bir sorum var. Genişletmek için tıkla... Çift BIOS var hocam ne yapacaksınız çift BIOS'u ? Artı 0 Eksi
Furkans25 dedi: Konu başlığında yazdığım gibi bir sorum var. Genişletmek için tıkla... Çift BIOS var hocam ne yapacaksınız çift BIOS'u ?
KS KS F Furkans25 Yoctopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #3 Enes Torun dedi: Çift BIOS var hocam ne yapacaksınız çift BIOS'u ? Genişletmek için tıkla... bios update yaparken biosum gitti çift bios olunca bu durumlar olmuyormus o yüzden sordum Artı 0 Eksi
Enes Torun dedi: Çift BIOS var hocam ne yapacaksınız çift BIOS'u ? Genişletmek için tıkla... bios update yaparken biosum gitti çift bios olunca bu durumlar olmuyormus o yüzden sordum
E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #4 Furkans25 dedi: BIOS Update yaparken BIOS'um gitti çift BIOS olunca bu durumlar olmuyormus o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur ama Gigabyte yapıyor sadece diye biliyor ama çok sağlıklı olmuyormuş bir BIOS çalışmıyorsa diğer BIOS açılması lazım ama açılmıyor. Artı 0 Eksi
Furkans25 dedi: BIOS Update yaparken BIOS'um gitti çift BIOS olunca bu durumlar olmuyormus o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur ama Gigabyte yapıyor sadece diye biliyor ama çok sağlıklı olmuyormuş bir BIOS çalışmıyorsa diğer BIOS açılması lazım ama açılmıyor.