S SatisFactionn Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 332 Çözümler 2 14 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar anakartın M.2 slotu dolu 2. bir SSD'yi takmak istiyorum ekran kartının altında ve üstündeki bu bölmelere M.2 SSD takılır mı? Performans düşüklüğü vs. olur mu? Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar anakartın M.2 slotu dolu 2. bir SSD'yi takmak istiyorum ekran kartının altında ve üstündeki bu bölmelere M.2 SSD takılır mı? Performans düşüklüğü vs. olur mu? Teşekkürler şimdiden.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #2 O bölümler M.2 için değil. Anakartında 1 adet M.2 yuvası var, o da dolu. SATA SSD alman lazım.
S SatisFactionn Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 332 Çözümler 2 14 Şubat 2023 #3 Slippin Jimmy0 dedi: O bölümler M.2 için değil. Anakartında 1 adet M.2 yuvası var, o da dolu. SATA SSD alman lazım. Genişletmek için tıkla... Şu tarz bir dönüştürücü işe yaramaz mı? Alfais 4446 Pci-e Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alfais 4446 Pci-e Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Slippin Jimmy0 dedi: O bölümler M.2 için değil. Anakartında 1 adet M.2 yuvası var, o da dolu. SATA SSD alman lazım. Genişletmek için tıkla... Şu tarz bir dönüştürücü işe yaramaz mı? Alfais 4446 Pci-e Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alfais 4446 Pci-e Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #4 SatisFactionn dedi: Şu tarz bir dönüştürücü işe yaramaz mı? Alfais 4446 Pci-e Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alfais 4446 Pci-e Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hem tam hızı alamazsınız, hem de sorun yaşama ihtimaliniz var. SATA SSD alman daha sağlıklı olur.
SatisFactionn dedi: Şu tarz bir dönüştürücü işe yaramaz mı? Alfais 4446 Pci-e Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alfais 4446 Pci-e Express 3.0 X4 To Nvme M.2 M Key Ngff Ssd Çevirici Dönüştürücü Kart Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hem tam hızı alamazsınız, hem de sorun yaşama ihtimaliniz var. SATA SSD alman daha sağlıklı olur.
utkudiyebirisi Femtopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #5 Hacı benimde aynı anakart var bende düşünüyorum çözüm bulabilirsen yaz buraya
S SatisFactionn Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 332 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #6 utkudiyebirisi dedi: Hacı benimde aynı anakart var bende düşünüyorum çözüm bulabilirsen yaz buraya Genişletmek için tıkla... Araştırdım da dönüştürcü falan sağlıklı değilmiş. Ya sata SSD ya da M2 kullanabilmek için anakart değişmek gerek.
utkudiyebirisi dedi: Hacı benimde aynı anakart var bende düşünüyorum çözüm bulabilirsen yaz buraya Genişletmek için tıkla... Araştırdım da dönüştürcü falan sağlıklı değilmiş. Ya sata SSD ya da M2 kullanabilmek için anakart değişmek gerek.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #7 SatisFactionn dedi: Araştırdım da dönüştürcü falan sağlıklı değilmiş. Ya SATA SSD ya da M.2 kullanabilmek için anakart değişmek gerek. Genişletmek için tıkla... SATA SSD al geç kasmayın bu kadar hocam sonuçta depolama için kullanacaksan M.2'ye gerek yok ama Windows için M.2 tavsiye ederim.
SatisFactionn dedi: Araştırdım da dönüştürcü falan sağlıklı değilmiş. Ya SATA SSD ya da M.2 kullanabilmek için anakart değişmek gerek. Genişletmek için tıkla... SATA SSD al geç kasmayın bu kadar hocam sonuçta depolama için kullanacaksan M.2'ye gerek yok ama Windows için M.2 tavsiye ederim.
utkudiyebirisi Femtopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #8 Nor0 dedi: SATA SSD al geç kasmayın bu kadar hocam sonuçta depolama için kullanacaksan M.2'ye gerek yok ama Windows için M.2 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu anakart ta hem m2 hemde sata sdd takabiliyormuyuz şimdi Nor0 dedi: SATA SSD al geç kasmayın bu kadar hocam sonuçta depolama için kullanacaksan M.2'ye gerek yok ama Windows için M.2 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam şu sata sdd nin linkini rica etsem atarmısın
Nor0 dedi: SATA SSD al geç kasmayın bu kadar hocam sonuçta depolama için kullanacaksan M.2'ye gerek yok ama Windows için M.2 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu anakart ta hem m2 hemde sata sdd takabiliyormuyuz şimdi Nor0 dedi: SATA SSD al geç kasmayın bu kadar hocam sonuçta depolama için kullanacaksan M.2'ye gerek yok ama Windows için M.2 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam şu sata sdd nin linkini rica etsem atarmısın
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #9 utkudiyebirisi dedi: Hocam bu anakart ta hem M.2 hem de SATA SSD takabiliyor muyuz şimdi. Genişletmek için tıkla... 1 adet M.2 SSD takarsın hocam.
utkudiyebirisi dedi: Hocam bu anakart ta hem M.2 hem de SATA SSD takabiliyor muyuz şimdi. Genişletmek için tıkla... 1 adet M.2 SSD takarsın hocam.
utkudiyebirisi Femtopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #10 Nor0 dedi: SATA SSD al geç kasmayın bu kadar hocam sonuçta depolama için kullanacaksan M.2'ye gerek yok ama Windows için M.2 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam şu sata sdd nin linkini rica etsem atarmısın Nor0 dedi: 1 adet M.2 SSD takarsın hocam. Genişletmek için tıkla... Peki hdd takabilirmiyim utkudiyebirisi dedi: Bu arada hocam şu sata sdd nin linkini rica etsem atarmısın Peki hdd takabilirmiyim Genişletmek için tıkla... M2 yi ben 500gb aldım bi zaman sonra yetmicek bende yanına hdd alsam olurmu peki
Nor0 dedi: SATA SSD al geç kasmayın bu kadar hocam sonuçta depolama için kullanacaksan M.2'ye gerek yok ama Windows için M.2 tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam şu sata sdd nin linkini rica etsem atarmısın Nor0 dedi: 1 adet M.2 SSD takarsın hocam. Genişletmek için tıkla... Peki hdd takabilirmiyim utkudiyebirisi dedi: Bu arada hocam şu sata sdd nin linkini rica etsem atarmısın Peki hdd takabilirmiyim Genişletmek için tıkla... M2 yi ben 500gb aldım bi zaman sonra yetmicek bende yanına hdd alsam olurmu peki