Elimde Gigabyte'nin A520M h anakartı var. Anakartın BIOS'u ilk aldığımda F15 sürümündeydi. BIOS güncellemesi yapmak istedim ancak şu an en yüksek sürüm olan F17b BIOS sürümüne güncelledim. Sonrasında Windows mavi ekran verdi. Dosyalar bozulmuştur diye düşündüm ve format attım ardından ayarları yaptım sürücüleri kurdum ilk yeniden başlatmamda yine mavi ekran verdi "INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE" hatası BIOS pilini çıkarttım kaç kez sıfırladım BIOS'u mavi ekran yine çözülmedi. Birkaç forumda önerilen BIOS ayarlarını yaptım, boot ayarları yaptım ne yaparsam yapayım çözülmedi. Sonra F17b sürümünde bir sorun olduğunu düşündüm ve bir alt sürümü olan F17a sürümünü kurdum sorunum yine çözülmedi. Sonra F17A'nın da bir alt sürümü olan F16'yı kurdum o da çözmedi. F15 sürümüne geri döndüm yani baştaki sürüm ne yazık ki o da fayda etmedi. En son F15 sürümünde format attım çözdüm şu an hala aynı eski sürümü kullanıyorum ama BIOS güncel olmadığı için içim rahat değil. Yok mu bunun bir çaresi? Bu sorunu yaşayan çok kişi var ama ya çözülmemiş ya da çözümü, boot ayarlarında.