Gigabyte A520M-H anakartım var Secure Boot açmıştım PC bir daha acılmamıştı sonra garantiye verdim geldi sonra Technopat'ın videosunda baktım BIOS Update ile giderilmiş olduğumu gördüm. Windows 11 kullanıyorum, Valorant oynayamıyorum. Elimde UEFI destekli ekran kartı var ama tekrar Secure Boot ayarını aktif etmeye korkuyorum babam ağzıma edecek gibi sonra.
Gigabyte A520M-H anakartım var Secure Boot açmıştım PC bir daha acılmamıştı sonra garantiye verdim geldi sonra Technopat'ın videosunda baktım BIOS Update ile giderilmiş olduğumu gördüm. Windows 11 kullanıyorum, Valorant oynayamıyorum. Elimde UEFI destekli ekran kartı var ama tekrar Secure Boot ayarını aktif etmeye korkuyorum babam ağzıma edecek gibi sonra.
@Mehmet Sakal Ben de aynı anakarta sahibim secure boot açık Windows 11 kullanıyorum ve Güncel bios sürümü ise şu anda F18 Gigabyte bios nasıl güncellenir?
2. yöntem Sorun devam ederse qflash plus ile çözersiniz. anakartı servise göndermenize gerek yok .Usb bellek FAT32 ve MBR olmalı yoksa çalışmaz o da rufusdan ayarlanıyor. yukardaki videoda mevut.
Dosya adı GIGABYTE.bin olmalı ve Windows da file name extensions (Dosya adı uzantılarını) açınne olur ne olmaz.
MSI B450M Gaming Plus anakartımın BIOS flashback özelliği mevcut. BIOS güncellemek istiyorum. Fakat aklıma takılan bir konu var. Anakarta takılan USB belleğin FAT32 olarak mı formatlanması gerek yoksa fark etmiyor mu?
Merhabalar, Yakın zamanda topladığım sistemde başıma gelen bir sorunu ve çözümünü paylaşmak istiyorum. Anakartım Gigabyte B550M S2H modeli. Takmak istediğim işlemci ise Ryzen 5 5600X Sistem montajı yaptıktan sonra ilk çalıştırma ekrana hiç görüntü gelmedi (BIOS güncellenmiş olarak...