Gigabyte A520M h sistemde Secure Boot nasıl açılır?

Serdar8118

Hectopat
Daha fazla  
RAM
xpg 16(8x2)GB 3600 mhz
İşlemci
Ryzen 5 5600x
Arkadaşlar sorunumu baştan anlatayım; Gigabyte'larda Secure Boot sorununun olduğunu bilen birisiyim fakat Secure Boot'a da ihtiyacım var bu yüzden anakartımı son sürüme çektim ve o şekilde CSM'i kapadım BIOS tekrardan açıldı. Secure Boot'u da aktifleştirince anakart soft brick moduna girdi. Arkadaşımdan bir ekran kartı ödünç alıp sorunu çözdüm fakat Secure Boot'u açmamın bir yolu yok mu? RX 580 kullanıyorum UEFI desteği var diye biliyorum sorunun kaynağı neden olabilir?

Açıkçası tekrardan soft brick yemeye korkuyorum, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sorunumu baştan anlatayım; Gigabyte'larda Secure Boot sorununun olduğunu bilen birisiyim fakat Secure Boot'a da ihtiyacım var bu yüzden anakartımı son sürüme çektim ve o şekilde CSM'i kapadım BIOS tekrardan açıldı. Secure Boot'u da aktifleştirince anakart soft brick moduna girdi. Arkadaşımdan bir ekran kartı ödünç alıp sorunu çözdüm fakat Secure Boot'u açmamın bir yolu yok mu? RX 580 kullanıyorum UEFI desteği var diye biliyorum sorunun kaynağı neden olabilir?

Açıkçası tekrardan soft brick yemeye korkuyorum, yardımcı olur musunuz?
@Serdar8118 Neden korkuyorsun ki öyle bir şey olursa anakartta sistem açılmasa dahi bunu düzeltebilen qflash plus var düzeltirsin her türlü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı