utkuaydin12 Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar yukarıdaki mandalı nasıl çıkaracağım? Sağa veya sola dönmüyor. Yukarı çekerek zorlamak da istemiyorum. Farklı bir M.2 SSD takacağım.
Arkadaşlar yukarıdaki mandalı nasıl çıkaracağım? Sağa veya sola dönmüyor. Yukarı çekerek zorlamak da istemiyorum. Farklı bir M.2 SSD takacağım.
X XpertTR Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 636 Çözümler 8 Yer Hatay/İzmir 3 Haziran 2023 #2 utkuaydin12 dedi: Eki Görüntüle 1805788 Arkadaşlar yukarıdaki mandalı nasıl çıkaracağım? Sağa veya sola dönmüyor. Yukarı çekerek zorlamak da istemiyorum. Farklı bir M.2 SSD takacağım. Genişletmek için tıkla... yukarı çekerek zorla o şekilde açılıyor zaten bir şey olmaz Artı 0 Eksi
utkuaydin12 dedi: Eki Görüntüle 1805788 Arkadaşlar yukarıdaki mandalı nasıl çıkaracağım? Sağa veya sola dönmüyor. Yukarı çekerek zorlamak da istemiyorum. Farklı bir M.2 SSD takacağım. Genişletmek için tıkla... yukarı çekerek zorla o şekilde açılıyor zaten bir şey olmaz