Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.025 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Ağustos 2023 #1 Merhaba dostlar. Daha önce hiç BIOS güncellemesi yapmadım. Sistemi yeni aldım ve araştırma yaptım ama bir rehber bulamadım. Anakartın son sürümü ve BIOS güncellemesini nasıl yapabilirim?
Merhaba dostlar. Daha önce hiç BIOS güncellemesi yapmadım. Sistemi yeni aldım ve araştırma yaptım ama bir rehber bulamadım. Anakartın son sürümü ve BIOS güncellemesini nasıl yapabilirim?
Alder Lake Femtopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #2 Sisteminde problem yoksa kurcalama, bazen her şeyi berbat edebiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sisteminde problem yoksa kurcalama, bazen her şeyi berbat edebiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.025 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Ağustos 2023 #3 Alder Lake dedi: Sisteminde problem yoksa kurcalama, bazen her şeyi berbat edebiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Saat güncel değil. BIOS 2022 sürümü mevcut. Güncel değil.
Alder Lake dedi: Sisteminde problem yoksa kurcalama, bazen her şeyi berbat edebiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Saat güncel değil. BIOS 2022 sürümü mevcut. Güncel değil.
Alder Lake Femtopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #4 Dark Dean dedi: Saat güncel değil. BIOS 2022 sürümü mevcut. Güncel değil. Genişletmek için tıkla... Saat güncel değilse BIOS pili kaynaklıdır. Ayrıca artık veriler internetten çekiliyor, pek önemsemeyin bence.
Dark Dean dedi: Saat güncel değil. BIOS 2022 sürümü mevcut. Güncel değil. Genişletmek için tıkla... Saat güncel değilse BIOS pili kaynaklıdır. Ayrıca artık veriler internetten çekiliyor, pek önemsemeyin bence.