Gigabyte A520M-K RTX3060 ile kullanılır mı?

Samet07

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 5500 rtx 3060 12gb
Merhaba gençergaming'den PC satın aldım ve içindeki anakartı bilmiyorum sistemden tam verim alır mıyım? Bazı yerlerde yanlış anakartın FPS düşürebilecegini görmüştüm ve bilgiye ihtiyacım var.

Sistem linki: DA-C2 / RYZEN 5 5500/ RTX 3060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI

Anakart linki: Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart

RTX 3060'a bu para vermek pek iyi değil ama evet uyumlu tam performans verir mi onu bilmiyorum kart PCI-e 4.0 sa anakart 3.0 sa az da olsa düşebilir performans.

RTX 3060'a bu para vermek pek iyi değil ama evet uyumlu tam performans verir mi onu bilmiyorum kart PCI-e 4.0 sa anakart 3.0 sa az da olsa düşebilir performans.

Diğer 3060'lı sistemlere göre gayet uygun oldugunu düşünüyorum, ilerleyen zamanlarda işlemci değişikligide yapabilirim

Merhaba gençergaming'den PC satın aldım ve içindeki anakartı bilmiyorum sistemden tam verim alır mıyım? Bazı yerlerde yanlış anakartın FPS düşürebilecegini görmüştüm ve bilgiye ihtiyacım var.

Sistem linki: DA-C2 / RYZEN 5 5500/ RTX 3060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI

Anakart linki: Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart

İlla NVIDIA alacaksan bir şey diyemem ama bu fiyata RTX 3070 gücü alabiliyosun DLSS ve Ray Tracing istiyorsan yine NVIDIA al ama 30 40 FPS daha düşük alırsın bu sisteme göre.

PCI-e 3.0 var anakartında ama ekran kartında PCI-e 4.0 var. Tam performans alamazsın ama eksikliğini de hissetmezsin.
ne kadar kayıp olur? 4,0 da 80 fps alıyorsam 3,0 dakaç alırım? takıp kullanabilirmiyim yada update falanmı lazım

1680548036744.png

4 5 fps.

İlla NVIDIA alacaksan bir şey diyemem ama bu fiyata RTX 3070 gücü alabiliyosun DLSS ve Ray Tracing istiyorsan yine NVIDIA al ama 30 40 FPS daha düşük alırsın bu sisteme göre.

hocam taksitle aldım ve iade edersem taksitle iade alıcam o yüzden hiç girmek istemiyorum o topa.

Hocam taksitle aldım ve iade edersem taksitle iade alacağım o yüzden hiç girmek istemiyorum o topa.

Sistemi sipariş verdiğini düşünmeyerek yorum yaptım dostum şimdi tekrar okuduğumda satın aldım yazdığını gördüm ama NVIDIA DLSS ve Ray Tracing ile AMD'ye fark atar AMD tarafıda FPS olarak 30 40 FPS fark atıyor kart olarak A520M S2H kullanıyorum memnunum ama tavsiyem Gigabyte modelini alma SATA portlarından birisi ekran kartının altında kalıyor HDD SSD bağlamak istediğinde bağlayamıyosun.

Sistemi sipariş verdiğini düşünmeyerek yorum yaptım dostum şimdi tekrar okuduğumda satın aldım yazdığını gördüm ama NVIDIA DLSS ve Ray Tracing ile AMD'ye fark atar AMD tarafıda FPS olarak 30 40 FPS fark atıyor kart olarak A520M S2H kullanıyorum memnunum ama tavsiyem Gigabyte modelini alma SATA portlarından birisi ekran kartının altında kalıyor HDD SSD bağlamak istediğinde bağlayamıyosun.

DLSS kaliteye RTX ile de bir şeyler yapsamda o kadar FPS farkı oluyor mu? Cahilliğim için kusura bakmayın GTX 1650'den sonra ilk bilgisayarım olacak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı