Gigabyte A520M-K V2 anakarta Wi-Fi Card takılabiliyor mu?

AlperenKara

Megapat
Merhaba dostlar, sistem topluyorum ve A520M k V2 anakartımda Wi-Fi özelliği bulunmadığı için 5GHz özelliği bulunan bir Wi-Fi kartı almayı düşünüyordum. Bu anakarta takılabiliyor mu? Takılabiliyorsa da ucuz ve sağlam bir Wi-Fi kartı önerebilir misiniz? Oyun oynadığım için ping değerlerim düşük olmak zorunda, ona göre önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef hayır. Ancak Wi-Fi Card'a gerek yok. Herhangi bir 5GHz USB Wi-Fi adaptör alıp kullanabilirsiniz. En az kablo kadar stabil ve kaliteli bağlantı sağlar. Daha kullanışlıdır. Wi-Fi almadan önce modeminizin 5GHz desteklediğine emin olun.

Merakımdan soruyorum konu ile bağımsız, işlemciniz nedir?

Ekran kartının üstündeki X1 slotu boşta ise takabiliyorsunuz oraya sanırım.

Merakımdan soruyorum konu ile bağımsız, işlemciniz nedir?
Ryzen 5 5600

Hocam M.2 girişine wifi kartı takılabilir mi sizce ? SATA ssd kullanıyorum ve bu şekilde bir ihtimal var mı diye merak ettim.

Ryzen 5 5600.

Hocam M.2 girişine Wi-Fi kartı takılabilir mi sizce? SATA SSD kullanıyorum ve bu şekilde bir ihtimal var mı diye merak ettim.

Takılabildiğinden bahsedilmiş internette. Fakat tekrar diyorum, ürünü daha almadıysanız USB Wi-Fi tavsiye ederim. Anakarta takılan tamamen gereksiz.

Takılabildiğinden bahsedilmiş internette. Fakat tekrar diyorum, ürünü daha almadıysanız USB Wi-Fi tavsiye ederim. Anakarta takılan tamamen gereksiz.
Hocam TpLink Archer T4U aldım zaten. Ancak eski Laptop'uma taktığım Intel 7260 5ghz wifi kartı ile karşılaştırdığımda indirme yaparken yarı yarıya hız farkı mevcut. Anakarta Wi-Fi kartı takabilirsem Intel bir model takacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…