Gigabyte A520M k V2 BIOS güncellemeden işletim sistemi kurulur mu?

Android

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci
Amd Ryzen 5 5600
A520M k V2 bunun 1.0 ve 1.1 revizyon sürümü var ama anakart üzerinde tanıtımda her ikisinde de 1.0 yazıyor, 1.0 rev. mi yoksa 1.1 rev. mi baz alınarak güncelleme yapılmalı? Bir de başlangıç da BIOS kurmadan direkt işletim sistemi bu anakartta kurulur mu? F1 BIOS olarak fabrika çıkışlı geliyor. İşlemci Ryzen 5 5600.

Fabrika çıkışı işlemci destekleri;

Son düzenleyen: Moderatör:
A520M k V2 bunun 1.0 ve 1.1 revizyon sürümü var ama anakart üzerinde tanıtımda her ikisinde de 1.0 yazıyor, 1.0 rev. Mi yoksa 1.1 rev. Mi baz alınarak güncelleme yapılmalı? Bir de başlangıç da BIOS kurmadan direkt işletim sistemi bu anakartta kurulur mu? F1 BIOS olarak fabrika çıkışlı geliyor. İşlemci Ryzen 5 5600.

Fabrika çıkışı işlemci destekleri;

Anakartınızın kutusunda yazıyor olması lazım, internette ki fotoğraflar örnektir. Normalde anakartınızın üzerinde yazar rev versiyonu.

Anakartınızın kutusunda yazıyor olması lazım, internette ki fotoğraflar örnektir. Normalde anakartınızın üzerinde yazar rev versiyonu.
evet 1.0 ibaresi mevcut olabiliyor ama 1.1 tanıtımda da 1.0 yazınca insan emin olamıyor aslında buradaki diğer husus daha önemli benim için direkt fabrika çıkışına işletim sistemi kuruluyor mu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı