Gigabyte A520M K V2 BIOS Update nasıl yapılır?

Ali0601

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Goodram Irdm pro 8×2
İşlemci
Ryzen 5 5600
Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim. İyi geceler. Bir sorum olacaktı. Ben şimdi sistem topluyorum 500 SSD 8×2 RAM R5 5600 işlemci var ama anakartı seçerken en başta çok dikkat etmemiştim ve BIOS flashback özelliği yok. Elimde de eski işlemci yok, ben şimdi nasıl BIOS Update yaparım?

Sizce eski nesil apu bir işlemci alıp yapayım mı

Son düzenleme:
Hocam çip değişmeyecek. Çipe anakartın üzerinde veya sökerek bir programlama cihazıyla BIOS dosyası yazdırılacak. Kaç TL tutar bilmiyorum ama pahalı bir işlem değildir.
Diğer dediğim yer de 400 TL dedi eski işlemci ile yapacakmış en iyisi ben eski işlemci ile yapayım zaten eski işlemci de o civarda tutuyor fazla değil mi fiyat

Hocam anakartın en düşük BIOS'u F1 sürümü. Zaten işlemci için gereken sürüm bu ve bunun üzeri. Yani her durumda o işlemcinin çalışması gerekir. Boşuna BIOS güncelleme ile uğraşmayın.

Hocam ben de az önce baktım öyle görünüyor fakat 1 hafta önce işlemci aldım 2. el bir bilgisayarcıda ikinci el işlemci için test etmeye götürdüm adam denedi ve BIOS ekranı gelmedi normal monitör ekranı göründü yani adam F13 lazım dedi o yüzden tekrardan sorayım dedim şu an ekran kartım yok deneyemedim teşekkür ederim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…